Onun üzerine tatli tanımamHepimize sağlık ve mutluluk dolu hafta sonu diliyorum.
Aslında iftar menümüz belli olmuştu, sağ olsun tırtıldan fırsat bulamadım. Bu akşam kayınvalidemler gelecek iftara. Sadece kocam ve ben oruçluyuz ama olsun. Bizim çevremizde oruç tutan hiç yok ya çok üzülüyorum. Yakın bir arkadaşım oruçlu ama onun da babacığı hasta, çağırsam gelemez.
Bugün aslında kayınvalidemler iftara çağırdı ama bana zor geldi. Ağrılarım devam ediyor maalesef. Tırtıla hediye aldık, dediler, kıyamadım, çağırdım ben de.
Menümüz gene çok sade;
Tarhana çorbası
Kelle paça çorbası, buzluk sağ olsun.
Fırın poşetinde tavuk
Peynirli cevizli erişte
Salata. Onlar getirecekler.
Patlıcan, biber közleme. Onlar getirecek.
Tatlı olarak şu anda tepemdeki tırtıl.
Bol su
Onlar tatlı getirirler inşallah.
Sahur menümüz için de buzluktan börek getireceklermiş.
Biz de yanına yumurta haşlarız.
Yine kefir.
Yine avokado
Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah. Sağlık ne büyük nimet. Rabbim sağlığımızla sınamasın. Dosta düşmana muhtaç etmesin inşallah.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah.ö
Menunuz sade falan değil gayet güzelHepimize sağlık ve mutluluk dolu hafta sonu diliyorum.
Aslında iftar menümüz belli olmuştu, sağ olsun tırtıldan fırsat bulamadım. Bu akşam kayınvalidemler gelecek iftara. Sadece kocam ve ben oruçluyuz ama olsun. Bizim çevremizde oruç tutan hiç yok ya çok üzülüyorum. Yakın bir arkadaşım oruçlu ama onun da babacığı hasta, çağırsam gelemez.
Bugün aslında kayınvalidemler iftara çağırdı ama bana zor geldi. Ağrılarım devam ediyor maalesef. Tırtıla hediye aldık, dediler, kıyamadım, çağırdım ben de.
Menümüz gene çok sade;
Tarhana çorbası
Kelle paça çorbası, buzluk sağ olsun.
Fırın poşetinde tavuk
Peynirli cevizli erişte
Salata. Onlar getirecekler.
Patlıcan, biber közleme. Onlar getirecek.
Tatlı olarak şu anda tepemdeki tırtıl.
Bol su
Onlar tatlı getirirler inşallah.
Sahur menümüz için de buzluktan börek getireceklermiş.
Biz de yanına yumurta haşlarız.
Yine kefir.
Yine avokado
Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah. Sağlık ne büyük nimet. Rabbim sağlığımızla sınamasın. Dosta düşmana muhtaç etmesin inşallah.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah.ö
Teşekkür ederim canım. Allaha şükür iyi. Geldik görümceye.Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımBu akşam ki menüm dünden kalan mercimek çorbası başka da birşey yok.İftarda yalnızım ve rahatsız olduğum için bugün böyle olacak.Herkese hayırlı iftarlar
Geçmiş olsun canım.Bu akşam ki menüm dünden kalan mercimek çorbası başka da birşey yok.İftarda yalnızım ve rahatsız olduğum için bugün böyle olacak.Herkese hayırlı iftarlar
Geçmiş olsun canımKızlar slm dünden beri çok hastayım yazamadım bugünkü menümuz mercimek çorbası pilav karnı yarık cacik