- 21 Ağustos 2015
- 31.361
- 95.085
- 37
Geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda şifa bulur hastan.Hepinize hayırlı sahurlar hayırlı iftarlar
Ben bir süre burada olabileceğimi zannetmiyorum malesef
Ramazan’da burada sizlerle olmaktan çok keyif aldım, hayır dualarınızı aldım, haklarınızı helal edin
Hastam var
Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ben de kafam rahat gönlüm rahat aranıza dönerim
Hoşçakalın
Allahım en acillerden şifalar nasip etsin, hayırlısıyla iyi haberlerinizi alalım inşallah.Hepinize hayırlı sahurlar hayırlı iftarlar
Ramazan’da burada sizlerle olmaktan çok keyif aldım, hayır dualarınızı aldım, haklarınızı helal edin
Hastam var
Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ben de kafam rahat gönlüm rahat aranıza dönerim
Hoşçakalın
Allah hayırlı şifalar versin inşallahHepinize hayırlı sahurlar hayırlı iftarlar
Hastam var
Hoşçakalın
Tatlına bayıldımHepimize sağlık ve mutluluk dolu hafta sonu diliyorum.
Aslında iftar menümüz belli olmuştu, sağ olsun tırtıldan fırsat bulamadım. Bu akşam kayınvalidemler gelecek iftara. Sadece kocam ve ben oruçluyuz ama olsun. Bizim çevremizde oruç tutan hiç yok ya çok üzülüyorum. Yakın bir arkadaşım oruçlu ama onun da babacığı hasta, çağırsam gelemez.
Bugün aslında kayınvalidemler iftara çağırdı ama bana zor geldi. Ağrılarım devam ediyor maalesef. Tırtıla hediye aldık, dediler, kıyamadım, çağırdım ben de.
Menümüz gene çok sade;
Tarhana çorbası
Kelle paça çorbası, buzluk sağ olsun.
Fırın poşetinde tavuk
Peynirli cevizli erişte
Salata. Onlar getirecekler.
Patlıcan, biber közleme. Onlar getirecek.
Tatlı olarak şu anda tepemdeki tırtıl.
Bol su
Onlar tatlı getirirler inşallah.
Sahur menümüz için de buzluktan börek getireceklermiş.
Biz de yanına yumurta haşlarız.
Yine kefir.
Yine avokado
Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah. Sağlık ne büyük nimet. Rabbim sağlığımızla sınamasın. Dosta düşmana muhtaç etmesin inşallah.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah.ö
Rabbim şifa versin.İnşallah en kısa sürede aramıza dönersin.Hepinize hayırlı sahurlar hayırlı iftarlar
Hastam var
Hoşçakalın
Çok geçmiş olsun.. Şifa dilerimHepinize hayırlı sahurlar hayırlı iftarlar
Hastam var
Hoşçakalın
Geçmiş olsunBen bugün küçük Görümcem davetliyim. Kararsızım da, kızımın burnunda akıntı var biraz, birkaç gün önceden haber vermişti gitmezsem darılır da. Ağrısı, sızısı, ateşi olmazsa giderim herhalde