Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yulafda varsa sütle beraber sahurda yiyebilirsinizCanımsın, ne diyeceğim sana çilekler dolapta şaftı kaymak üzere. Ne yapsam acaba ? Hoşaf falan olurmu ? Ya da blenderda falan mı çeksem ? Ama çekince ne yapacağım.
Yulaf hiç yutamıyorum, hiç sevemedim. Hoşafa odaklandım herhalde hoşaf olmazmı, 1 kg kadar birde bayağı var.Yulafda varsa sütle beraber sahurda yiyebilirsiniz
Ben hiç uzman değilim yemek konusundaYulaf hiç yutamıyorum, hiç sevemedim. Hoşafa odaklandım herhalde hoşaf olmazmı, 1 kg kadar birde bayağı var.
Olur ben hep yapıyorum, cilekler büyükse 2 ye kesiyorum, küçükse de bütün bütün. Içine 2 tane de karanfil, 1 tane çubuk tarçın atarsanız çok da lezzetli oluyor.. Soğuk soğuk iyi de geliyor vallaYulaf hiç yutamıyorum, hiç sevemedim. Hoşafa odaklandım herhalde hoşaf olmazmı, 1 kg kadar birde bayağı var.
Hoşaf olur ya da blenderden geçir şeker ve nişasta ile muhallebi ya da az nişasta ile pasta ve tatlılara sos yapabilirsin.Canımsın, ne diyeceğim sana çilekler dolapta şaftı kaymak üzere. Ne yapsam acaba ? Hoşaf falan olurmu ? Ya da blenderda falan mı çeksem ? Ama çekince ne yapacağım.
Marmelat yapabilirsinizCanımsın, ne diyeceğim sana çilekler dolapta şaftı kaymak üzere. Ne yapsam acaba ? Hoşaf falan olurmu ? Ya da blenderda falan mı çeksem ? Ama çekince ne yapacağım.
Sağ ol canım sana da geçmiş olsun.Allah kimseye dermansız dert keder vermesin.Ben çok dua ediyorum en azından teşhis edilebilen hastalıklarının var.Allah şifa versin.Çok geçmiş olsun canım bende de 4 ay önce böbrek üstü bezinde 7,8 cm kitle çıktı ameliyat oldum şimdi başka bir yerde var mı diye araştırıyorlar Pet bt ve mıbg sintigrafisi temiz çıktı 1 flimim kaldı onun sonucunu bekliyoruz tansiyonum 22 ye 13 çıkıyordu araştırırlarken böbrek usgde çıktı
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinHepinize hayırlı sahurlar hayırlı iftarlar
Ben bir süre burada olabileceğimi zannetmiyorum malesef
Ramazan’da burada sizlerle olmaktan çok keyif aldım, hayır dualarınızı aldım, haklarınızı helal edin
Hastam var
Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ben de kafam rahat gönlüm rahat aranıza dönerim
Hoşçakalın
Rabbim şifa versiin tekrardan geçmiş olsunHepinize hayırlı sahurlar hayırlı iftarlar
Ramazan’da burada sizlerle olmaktan çok keyif aldım, hayır dualarınızı aldım, haklarınızı helal edin
Hastam var
Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ben de kafam rahat gönlüm rahat aranıza dönerim
Hoşçakalın
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallahHepinize hayırlı sahurlar hayırlı iftarlar
Hastam var
Hoşçakalın
O sekilde hic denemedim ama guzel olacagina eminim. DeniycemBende bunun kıymalı garnitürlüsünü yapıyorum çok lezzetli oluyor