Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Yulaf hiç yutamıyorum, hiç sevemedim. Hoşafa odaklandım herhalde 😁 hoşaf olmazmı, 1 kg kadar birde bayağı var.
Ben hiç uzman değilim yemek konusunda:bicak:
Ama siz yazınca aklıma geldi bende böyle kivi elma çilek falan kalırsa yulaflı sütle pişirip içine kalan meyveleri atıyorum. Annemde çileği reçel haline getirir eğer kalmışsa
Hoşafı çok bilmiyorum bilenler yazsa daha iyi olur sanırım

Yulaf hiç yutamıyorum, hiç sevemedim. Hoşafa odaklandım herhalde 😁 hoşaf olmazmı, 1 kg kadar birde bayağı var.
Olur ben hep yapıyorum, cilekler büyükse 2 ye kesiyorum, küçükse de bütün bütün. Içine 2 tane de karanfil, 1 tane çubuk tarçın atarsanız çok da lezzetli oluyor.. Soğuk soğuk iyi de geliyor valla

Canımsın, ne diyeceğim sana çilekler dolapta şaftı kaymak üzere. Ne yapsam acaba ? Hoşaf falan olurmu ? Ya da blenderda falan mı çeksem ? Ama çekince ne yapacağım.
Hoşaf olur ya da blenderden geçir şeker ve nişasta ile muhallebi ya da az nişasta ile pasta ve tatlılara sos yapabilirsin.

Çok geçmiş olsun canım bende de 4 ay önce böbrek üstü bezinde 7,8 cm kitle çıktı ameliyat oldum şimdi başka bir yerde var mı diye araştırıyorlar Pet bt ve mıbg sintigrafisi temiz çıktı 1 flimim kaldı onun sonucunu bekliyoruz tansiyonum 22 ye 13 çıkıyordu araştırırlarken böbrek usgde çıktı
Sağ ol canım sana da geçmiş olsun.Allah kimseye dermansız dert keder vermesin.Ben çok dua ediyorum en azından teşhis edilebilen hastalıklarının var.Allah şifa versin.

Ben menüyü yazmakta geçiktim.Bu akşam misafirlerim vardı.Gün içinde de dışarıda işlerim olduğundan vakit bulup telefonu elime alamadım.
Mercimek çorbası
Çökertme kebabı
Fettucini (sebze soslu)
Mevsim salata
Turşu
Şeftalı kompostosu
Yalancı profiterol
Karpuz,çilek
Sahura her zamanki gibi kahvaltı tabağı olacak.

Dostlarim iyigeceler bugun dunden kalanlar vardi yazmadim , gece de melemen olacak insallah .
Yarina misafirlerim gelecek ama menuyu tam olusturamadim fikir almaya geldim
Tatliyi yaptim simdi yalanci profiterol cok seviyorlar onu yaptim.
Kofteli patatesli bezelyeli sulu firin yemegi ve pilav salata yapacagim
Corba mercimek mi ezogelin mi yoksa baska birseymi olsa bilemedim
Bir de ortaya buzlugumda barbunya var zeytinyagli havuclu barbunya yapsam nasil sizce borek ya da yogurtlu bir meze daha eklense mi
3 ya da 4 kisi gelecekler biz de 2 bucuk kisi sayiliriz 😊

Hepinize hayırlı sahurlar hayırlı iftarlar
Ben bir süre burada olabileceğimi zannetmiyorum malesef
Ramazan’da burada sizlerle olmaktan çok keyif aldım, hayır dualarınızı aldım, haklarınızı helal edin
Hastam var
Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ben de kafam rahat gönlüm rahat aranıza dönerim
Hoşçakalın
💖

Ramazan’da burada sizlerle olmaktan çok keyif aldım, hayır dualarınızı aldım, haklarınızı helal edin
Hastam var
Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur ben de kafam rahat gönlüm rahat aranıza dönerim
Hoşçakalın
💖
Çok geçmiş olsun🌹 Rabbim şifa versin 🤲🏻
Hayırlı haberlerle tekrar gelirsin inşaallah 🤲🏻

Hastam var
Hoşçakalın
💖
Rabbim şifa versiin tekrardan geçmiş olsun
Güzel haberlerle tekrar gelinn inşAllah 💙

Hastam var
Hoşçakalın
💖
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah

X