- 13 Nisan 2007
- 32.972
- 99.781
- 45
Çok teşekkür ederim. Tüm evlatlar sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün yavrunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Tüm evlatlar sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün yavrunuz.
Mesajı geç görmeme rağmen yazayımBen de kararsizlardanım bugün ama
Buzlukta kalan artan tavuk parçalarını çıkardım doğaçlama bişey olucak sanırım.
Yanina pilav ve salata.
Tatlım da 3 gündür var zaten
KaramelDelisi sizin yemek iyidir bugün
Kızartma perileri dün bana da geldiDün oglum kısır istedi .yaptim yaninada dövmeli nohutlu soguk corba yaptim.baktim cok haslamisim yarısına seker koydum pisirdim aşure oldu.ustüne tarcin fındık
Yanina domates salatalik tere biber.
Bugunde canım karisik kizartma istiyor şöyle pideyle.dünden aşurede var .cok şükur Rabbime
Ay aynen aynen domatesli sarımsaklıKızartma perileri dün bana da geldi
İftara 1 saat kala köy patatesi yaptım domatesli sarımsaklı
Bide kalanı sahurda yedim ins aksama dogru yanmam glşglşglş
Kisiri çok severim bizim bu tarafın erkekleri çok seviyor galiba mersin-adana bizimkilerde çok sever aile,akraba vsDün oglum kısır istedi .yaptim yaninada dövmeli nohutlu soguk corba yaptim.baktim cok haslamisim yarısına seker koydum pisirdim aşure oldu.ustüne tarcin fındık
Bugunde canım karisik kizartma istiyor şöyle pideyle.dünden aşurede var .cok şükur Rabbime
Dün benim de canım istedi iftara az bu zaman kala yaptım halbuki bir sürü yemek vardı Sarimsakli yoğurtluKızartma perileri dün bana da geldi
İftara 1 saat kala köy patatesi yaptım domatesli sarımsaklı
Bide kalanı sahurda yedim ins aksama dogru yanmam glşglşglş
Benim oğlumda bayilir kisira hergun yapsam hiç bıkmaz yarın bende yapıyım olmazsa canım istediDün oglum kısır istedi .yaptim yaninada dövmeli nohutlu soguk corba yaptim.baktim cok haslamisim yarısına seker koydum pisirdim aşure oldu.ustüne tarcin fındık
Evet ne güzel olurduTeşekkür ederim
Keşke hepimiz aynı şehirde olsak da, iftar yemeği düzenlesek
Biliyordum biliyordum mangalllllMesajı geç görmeme rağmen yazayım
Tarhana Çorbası
Keşkek
Tavuk mangal
Salata
Güllaç