Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canm ben hissettimKızlar İst deprem oldu hisseden varmı
Haa bu baska canım cok lezzetlı gorunuyor bellı kıymalı harcı sanırım Afyon yöresine ait mercimekli bükme var ona da diyorlar agzı acık ondan dedım.Eki Görüntüle 3046698
Bundan yaptık süper oldu
Onuda deneriz birgünHaa bu baska canım cok lezzetlı gorunuyor bellı kıymalı harcı sanırım Afyon yöresine ait mercimekli bükme var ona da diyorlar agzı acık ondan dedanlsdim
Dene pişman olmazsın bayılarak yedim vallaHaa bu baska canım cok lezzetlı gorunuyor bellı kıymalı harcı sanırım Afyon yöresine ait mercimekli bükme var ona da diyorlar agzı acık ondan dedım.
Urfa'ya ait bir lezzet Ellerinize sağlıkEki Görüntüle 3046698
Bundan yaptık süper oldu
TskcanimUrfa'ya ait bir lezzet Ellerinize sağlık
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün yavrunuz.Ah çok teşekkür ederim.
Amin inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlık ve mutlulukla büyütelim inşallah.
Gebeliğimi en yakınlarım bile bilmiyordu ki.
Tam açıkladık, kendisi de erken gelmeye karar verdi.
Açıklama ve doğurma arasında bir kaç gün var yani.
Rabbim bize kız evlat emanet etti çok şükür.
Ablacım Hoş geldin
Hoş buldum narin bacım.Ablacım Hoş geldin
En çok ihtiyacım olan şey
Allah razı olsunHoş buldum narin bacım.
Fazla iletişimde bulunamasam da aklıma geldiğinde sevgi namına ne güzel şey varsa hepsini gönderiyorum o taraflara. Gönül zaten hisseder gerçekliğini. Kalbin ruhun guzelliklerle dolsun. Ramazan'ın hayirlarla geçsin canım.
Internetten baktım sanırım yapabilirim o kadar zor degıl pekı fırına versek nasıl olur denedınız mı hıc oyleDene pişman olmazsın bayılarak yedim valla