- 21 Ağustos 2015
- 31.361
- 95.085
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam iftara davetli olmasaydım kesin gelirdim menü çok hoşuma gitti.Eline emeğine sağlıkBu akşam iftara misafirlerim var.
Menüm;
Mercimek çorbası
Yaprak sarması
Zeytinyağlı şeker barbunya
Alinazik kebabı
Pirinç pilavı
Salata
Sütlü Nuriye
Bereketli sofralarımız olsun inşallah
Teşekkür ederimBu akşam iftara davetli olmasaydım kesin gelirdim menü çok hoşuma gitti.Eline emeğine sağlık
Uzun zamandır yaprak sarması yemedim bu hafta kendime jest yapıp bende pişireyim.Eşinin dayısının oğluna yemeğe gideceğim menüde ne var bilmiyorum.Ayak üstü kendimi davet ettirdim
Sağ ol canımEllerine sağlık fırında ciğer tarifini verebilir misin canım
Misss ellerinize sağlıkSağ ol canım
Ciğeri doğrayıp ,yıkıyorum.Sonra suyunu süzüp içine zeytinyağı,tuz,kekik,pulbiber ekleyip harmanlıyorum.Zamanım varsa 3-4 saat dolapta bekletiyorum.Yoksa borcama koyup fırına koyuyorum.
Arada karıştırıyorum.Önce suyunu salıyor sonra çekiyor.
Suyunu çekince pişmiş oluyor genelde.10 dakika daha tutup kapatıyorum.Üzerine tereyağı koyup eriyene kadar harmanlıyorum.Yanına patates kızartması, soğan salatasıBazen dürüm iyi oluyor.
Çok kolay ve lezzetli
Sağ ol canımMisss ellerinize sağlık
Allah kabul etsinSağ ol canım
Eşim alıp gittiBende rahatladım
Sağ ol canımAllah kabul etsin
Teşekkür ederim canımSağ ol canım
Ciğeri doğrayıp ,yıkıyorum.Sonra suyunu süzüp içine zeytinyağı,tuz,kekik,pulbiber ekleyip harmanlıyorum.Zamanım varsa 3-4 saat dolapta bekletiyorum.Yoksa borcama koyup fırına koyuyorum.
Arada karıştırıyorum.Önce suyunu salıyor sonra çekiyor.
Suyunu çekince pişmiş oluyor genelde.10 dakika daha tutup kapatıyorum.Üzerine tereyağı koyup eriyene kadar harmanlıyorum.Yanına patates kızartması, soğan salatasıBazen dürüm iyi oluyor.
Çok kolay ve lezzetli
Rica ederimTeşekkür ederim canım
Mercimekli bukme mıBugünkü iftar menüm tarhana çorbası kabak kızartması ağzı açık diye yöresel birşey yaptık çok güzel oldu yanindada ev yapimi meyve suyu birde patlıcan dolması vardi
Yol cnmMercimekli bukme mı
Resmini atıyımMercimekli bukme mı