Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Bu akşam iftara misafirlerim var.
Menüm;

Mercimek çorbası
Yaprak sarması
Zeytinyağlı şeker barbunya
Alinazik kebabı
Pirinç pilavı
Salata
Sütlü Nuriye

Bereketli sofralarımız olsun inşallah 🤲🏻😌
Bu akşam iftara davetli olmasaydım kesin gelirdim menü çok hoşuma gitti.Eline emeğine sağlık🤗
Uzun zamandır yaprak sarması yemedim bu hafta kendime jest yapıp bende pişireyim.😉Eşinin dayısının oğluna yemeğe gideceğim menüde ne var bilmiyorum.Ayak üstü kendimi davet ettirdim🤣🤣

Bu akşam iftara davetli olmasaydım kesin gelirdim menü çok hoşuma gitti.Eline emeğine sağlık🤗
Uzun zamandır yaprak sarması yemedim bu hafta kendime jest yapıp bende pişireyim.😉Eşinin dayısının oğluna yemeğe gideceğim menüde ne var bilmiyorum.Ayak üstü kendimi davet ettirdim🤣🤣
Teşekkür ederim🥰🤗😌

Keşke hepimiz aynı şehirde olsak da, iftar yemeği düzenlesek😍🎈

Ellerine sağlık fırında ciğer tarifini verebilir misin canım 🤗
Sağ ol canım🤗
Ciğeri doğrayıp ,yıkıyorum.Sonra suyunu süzüp içine zeytinyağı,tuz,kekik,pulbiber ekleyip harmanlıyorum.Zamanım varsa 3-4 saat dolapta bekletiyorum.Yoksa borcama koyup fırına koyuyorum.
Arada karıştırıyorum.Önce suyunu salıyor sonra çekiyor.
Suyunu çekince pişmiş oluyor genelde.10 dakika daha tutup kapatıyorum.Üzerine tereyağı koyup eriyene kadar harmanlıyorum.Yanına patates kızartması, soğan salatası🤗Bazen dürüm iyi oluyor.
Çok kolay ve lezzetli🤗🤭

Sağ ol canım🤗
Ciğeri doğrayıp ,yıkıyorum.Sonra suyunu süzüp içine zeytinyağı,tuz,kekik,pulbiber ekleyip harmanlıyorum.Zamanım varsa 3-4 saat dolapta bekletiyorum.Yoksa borcama koyup fırına koyuyorum.
Suyunu çekince pişmiş oluyor genelde.10 dakika daha tutup kapatıyorum.Üzerine tereyağı koyup eriyene kadar harmanlıyorum.Yanına patates kızartması, soğan salatası🤗Bazen dürüm iyi oluyor.
Çok kolay ve lezzetli🤗🤭
Misss ellerinize sağlık:kk77::kk77:

Merhabalar bugun geç kaldım. Kardeşimle çarşı pazar gezdik güzeldi.
İftar menümüz
Tavuk çorbası
Mantı
Fırında karışık sebze
Fırında kaşarlı mantar
Tatlı dünden portakal soslu muhallebili kek

5 küçük çocuklu ortamımız var, bugunu gezmeye ayırdık menümüz kolay.
Bin şükür 🥰
İftardan sonra evimize döneceğiz.

Herkese sağlık afiyet bereket dilerim.

Herkese hayırlı iftarlar
Allahım tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.

İftar menümüz
Şehriyeli tavuk suyu çorbası
İşten koşa koşa geldim ana yemeği ben yaptım
:halay:Yemek yapmayı çok bilen biri değilim aslında bu sayfa bana gaz veriyor açıkçası bir taraftan ondan okumaktan zevk alıyorum:KK48:
Fırında patatesli bezelyeli tavuk
Dünden ıspanak yemeği

Sahurda kalan ekmeklerimizi değerlendirip yumurtalı ekmek yapmayı düşünüyoruz :kk77: Meyve suyu ve kahvaltılık çıkarırız.

Sağ ol canım🤗
Çok kolay ve lezzetli🤗🤭
Teşekkür ederim canım

Vee cay keyfiine gecis
Tatli kavanozum ve kavanoz dipli bardagimla😊

Eklentiler

• 20220412_210829.jpg
    20220412_210829.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 92
X