Hoş gördüm nevoşum sağolHepiniz hoş geldiniz
Ramazanımız hoş geldi
Lalecim çok geçmiş olsun,önemli birşey yoktur umarım dikkat et kendineHepimizin hem cuması hem Ramazan’ı mübarek olsun inşallah.
Çok sevindim çağrıldığım için.
Biraz rahatsızlıklarım var. Ancak ilaç düzenimi gece kurup gündüz oruç tutmak istiyorum nasip olursa inşallah.
Allahım hepimize kolaylıkla ibadetlerimizi yapmayı nasip etsin inşallah.
Herhangi bir hazırlığımız yok.
Sahur menüsü için gene uğrarım.
Bugun un sahur menusü bide benden gelsin madem peynirli yumurtalı gözleme ve cay hayırlısı ile bitirmeyi nasip etsin allah
Lale'cim hoş geldinHepimizin hem cuması hem Ramazan’ı mübarek olsun inşallah.
Çok sevindim çağrıldığım için.
Biraz rahatsızlıklarım var. Ancak ilaç düzenimi gece kurup gündüz oruç tutmak istiyorum nasip olursa inşallah.
Allahım hepimize kolaylıkla ibadetlerimizi yapmayı nasip etsin inşallah.
Herhangi bir hazırlığımız yok.
Sahur menüsü için gene uğrarım.
Hayırlı olsun nevosum⚘
Herkese hayırlı ramazanlar☘
Kaç gündür o kadar yoğunum telasliyim ki yeni görüyorum
Hoş gördüm nevoşum sağol
Lalecim çok geçmiş olsun,önemli birşey yoktur umarım dikkat et kendine
Bugun un sahur menusü bide benden gelsin madem peynirli yumurtalı gözleme ve cay hayırlısı ile bitirmeyi nasip etsin allah
Hoş geldiniz hayırlı ramazanlar olsunBende sendenim kaşar peynirli yumurtalı gözleme çay
Hoş gördüm canım benim sağolHoş geldiniz hayırlı ramazanlar olsun
Çok geçmiş olsun dikkat et yorma bileğini sakın.Herkese hayırlı, bereketli bir Ramazan dilerim, herkesin yokluk, darlık çekmediği güzel, huzurlu bir ay olsun , dualarınız, oruçlarınız kabul olsın inş
Bu sene hiç bir hazırlığım yok, iki hafta önce niyetlendim ama sağ bileğim çatladı, elim alçıda halen nasip olmadı hazırlık. Artık eşim ne kadar becerebilirse idare edeceğiz, buradan da kopya alırım biraz
Çok geçmiş olsunHerkese hayırlı, bereketli bir Ramazan dilerim, herkesin yokluk, darlık çekmediği güzel, huzurlu bir ay olsun , dualarınız, oruçlarınız kabul olsın inş
Bu sene hiç bir hazırlığım yok, iki hafta önce niyetlendim ama sağ bileğim çatladı, elim alçıda halen nasip olmadı hazırlık. Artık eşim ne kadar becerebilirse idare edeceğiz, buradan da kopya alırım biraz
Hoş geldinizHerkese hayırlı Ramazanlarr
Benim buzluğumda yazdan kalma yeşil fasulye bamya falan var sahur içinde gül böreği sigara böreği yaptım attım mantı makarnayı da zaten hazır alıyorum
Güzel topic olmuş herkesin fikir alabileceği