Aynen bağımlılık yemekten önce çay demiliyorum içince o zaman aklım başıma geliyorÇay görünce canım çekiyorgünlük limitli içmek çok zor bu mereti resmen bağımlılık .
Gerçekten dinlendiriyor insanı hem de mideyi rahatlatiyor Allah kabul etsinAynen bağımlılık yemekten önce çay demiliyorum içince o zaman aklım başıma geliyor
Afiyet olsunEki Görüntüle 3042652
Ben çay faslına geçtim bile
❤
Herkesin orucu kabul olsun şifa olsun rabbim kabul etsin kızlar☘ ❤
Ohhh kıssa afiyet olsun
Sigara kullanıyorumBen tek başımayken bile 1 demlik çay içen biriyim. Yoksunluk çekiyorum resmen
Şifa olsun bacımaBen tek başımayken bile 1 demlik çay içen biriyim. Yoksunluk çekiyorum resmen
Afiyet olsunHerkese hayırlı iftarlar
Bugün mutfakta tekim o yüzden uyduruk menü, alçıda son günüm inş
Fırın poşetinde baget
Pilav (dünden)
Ev yoğurdu
Turşu
Güllaç ( hazır aldım)
Sahur:
Dolapta biraz kızarmış patatesim var kalmış onu patatesli-sosisli yumurta yapacağım, yanına da kahvaltılık olur
Allah razı olsun içmiş kadar oldum
Çay bardağı budur işte
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Allah razı olsun içmiş kadar oldum
Elleriniz yüreğiniz dert görmesin
TabikiBugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz
İşte bardak işte çay huzur budur beEki Görüntüle 3042652
Ben çay faslına geçtim bile
❤
Herkesin orucu kabul olsun şifa olsun rabbim kabul etsin kızlar☘ ❤
İçmeyeni döveriz koşNe kadar çok çay muhabbeti dönmüş, gideyim de içeyim bari, içmesek ayıp olur artık
Allahım razı olsunTabiki
Rabbim rahmet eylesin merhametiyle muamele eylesin cümle ölmüşlerimize ve muhterem anneciğinize
Rabbim cennetinde kavuştursun sizi
Allah razı olsunAllah mekanını cennet eylesin inşallah tabi ki gönderirim.
Okudum. Mekanı cennet olsun inşallahBugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz