- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.171
Evet çayHerkese hayırlı iftarlar
Koştur koştur bir gündü bugün çok susadım
Menüme gelince
Yoğurt çorbası
Mantar sote
Su boregi
Coban salata
Tatlı bugün yok meyve suyu var
Ve sonra iste o an çayyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çayHerkese hayırlı iftarlar
Menüme gelince
Yoğurt çorbası
Mantar sote
Su boregi
Coban salata
Evvet!Herkese hayırlı iftarlar
Menüme gelince
Yoğurt çorbası
Mantar sote
Su boregi
Coban salata
Ben tek başımayken bile 1 demlik çay içen biriyim. Yoksunluk çekiyorum resmenEvvet!
Çay içebilmek için yemek yiyorum ben
Evet çay
Gelsin çaylar mis gibiEvvet!
Çay içebilmek için yemek yiyorum ben
Afiyet olsun perim❤Maşallah kızlar ellerinize sağlık bereketli olsun şifa olsun
Bende yazayım bari sofraya hazırlamaya gitmeden
Patatesli bezelye
Tavuk döner
Pirinç pilavı
Köz patlıcan salatası
Yoğurt
Künefe
Hepimize paremAfiyet olsun perim❤
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahBugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz
Hemen kaptım
Allah rahmet eylesinBugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz
Mekanı cennet olsun inşallahBugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz
Allah mekanını cennet eylesin inşallah tabi ki gönderirim.Bugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz
Ben çay faslına geçtim bileHemen kaptım
Ben iftarı yaptım
Rabbim rahmet eylesin okuruz tabiki canımBugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz
Allah rahmet etsin rabbim.mekanini cennet etsin sizlere sabırlar versinBugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz
Afiyet şifa olsun paremmEki Görüntüle 3042652
Ben çay faslına geçtim bile
❤
Herkesin orucu kabul olsun şifa oksun rabbim.kabul etsin kızlar☘❤
Çay görünce canım çekiyor günlük limitli içmek çok zor bu mereti resmen bağımlılık .Eki Görüntüle 3042652
Ben çay faslına geçtim bile
❤
Herkesin orucu kabul olsun şifa oksun rabbim.kabul etsin kızlar☘❤
Afiyet şifa olsun paremm