• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese hayırlı iftarlar

Koştur koştur bir gündü bugün çok susadım

Menüme gelince

Yoğurt çorbası
Mantar sote
Su boregi
Coban salata
Tatlı bugün yok meyve suyu var

Ve sonra iste o an çayyyyy:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Evvet!
Çay içebilmek için yemek yiyorum ben

Evvet!
Çay içebilmek için yemek yiyorum ben
Gelsin çaylar mis gibi

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. nevom kap bir tane

cay-icmek.gif

Maşallah kızlar ellerinize sağlık bereketli olsun şifa olsun🤩

Bende yazayım bari sofraya hazırlamaya gitmeden☺️
Patatesli bezelye
Tavuk döner
Pirinç pilavı
Köz patlıcan salatası
Yoğurt
Künefe
Afiyet olsun perim😊🥰

Herkese hayırlı iftarlar🙏
Bugün mutfakta tekim o yüzden uyduruk menü, alçıda son günüm inş

Fırın poşetinde baget
Pilav (dünden)
Ev yoğurdu
Turşu
Güllaç ( hazır aldım)🙈

Sahur:
Dolapta biraz kızarmış patatesim var kalmış onu patatesli-sosisli yumurta yapacağım, yanına da kahvaltılık olur

Bugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz🤲
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ❤️🤲

Bugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz🤲
Allah rahmet eylesin 🤲🏻
Tabi ki🤲🏻

Mekanı cennet olsun inşallah 🤲🏻

Allah mekanını cennet eylesin inşallah tabi ki gönderirim.

Rabbim rahmet eylesin okuruz tabiki canım 😊

Allah rahmet etsin rabbim.mekanini cennet etsin sizlere sabırlar versin

Back