Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Bugün annemin senesi canlar, 12 yıl oldu; hem elim kırık, hem iş, hem pandemi öyle mevlüt falan olamadı, iftardan sonra kuran okuruz eşimle inş, bu akşam hem anneme hem de tüm ölmüşlerimize birer Fatiha gönderir misiniz🤲
Okudum, Rabbim yattıkları yerde huzur versin inşallah 🤲🏻

Oda güzel🤣Çay sevilmez mi🤣
Benim kızlardan biri içmiyor.
Israr ediyoruz,dolduruyor.😄Aaa soğumuş deyip döküyor🤣
Kaç yaşındalar?
Benim oğlan 8 yaşında biz vermiyoruz hala, çok yiyip midesi rahatsız olursa bir bardak ballı paşa çayı veriyorum yalnızca, çocuklar içmesin ya
Yeğenlerim üniversiteye gidiyorlar, kahve seviyorlar, içtiklerini görünce ellerine vurasım geliyor, hala çocuklar gibi geliyor ben büyüttüm sayılır, kara olursunuz diyorum dalga geçiyorlar 😛🤣🤣🤣🤣🤣😛😛

Kaç yaşındalar?
Benim oğlan 8 yaşında biz vermiyoruz hala, çok yiyip midesi rahatsız olursa bir bardak ballı paşa çayı veriyorum yalnızca, çocuklar içmesin ya
Yeğenlerim üniversiteye gidiyorlar, kahve seviyorlar, içtiklerini görünce ellerine vurasım geliyor, hala çocuklar gibi geliyor ben büyüttüm sayılır, kara olursunuz diyorum dalga geçiyorlar 😛🤣🤣🤣🤣🤣😛😛
Benim kızım küçükken tadını merak etmişti. Ben şekersiz içtiğim için kendi çayımdan verdim. Nefret etti çocuk 😃😃😃 o işide öyle hallettik yani

X