Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun alerji zor gerçekten. Allah herkese şifa versinDamla sakızı kürü tavsiye ettiler şimdi onu araştırıyorum. Ya da kafa nakli yaptıracağım Bu geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı mahvediyor beni. Yok sürekli covid oldum sanıyorum kendimi
Bende bazen tavuklu yaprak sarma yaparım güzel olur ama sumaklı yapmazdım yine yaparsam sumak ta ekliycem teşekkürler Afiyet olsunTavuk suyuna şehriye çorbası
Tavuklu yaprak sarma
Biz baba evinde hep kıymalı sarma yapardık eşim mardinli buraya geldim sarmalar ya kuşbaşı ya tavuklu yapılıyor bol sumaklı ve baharatlı hoşuma gitti size de tavsiye ederim :) yalnız bir karadenizli olarak yemeğe tadını verenin bol baharat olduğunu burda öğrendim haklarını yemiyim çok lezzetli yapıyolar
iç harcina sumak çok yakışıyor tavsiye ederim azicikda nar eksisi çok güzel oluyor bizde uzum fistik tarçın vs kullanamazlar birde cigden yaparız hep.Bende bazen tavuklu yaprak sarma yaparım güzel olur ama sumaklı yapmazdım yine yaparsam sumak ta ekliycem teşekkürler Afiyet olsun
Ellerine sağlık arkadaşım.Merhabalar, ramazanda çok seviyorum burayı, bu sene malesef içim çok buruk, yazamadım o yüzden bugüne kadar, elim değmedi. .. Bismillah diyip menümü yazayım ben de.
Mercimek çorbası
Et kavurma-pilav-patetes kızartması
Salata
Magnolia.
Herkese sevdikleriyle beraber hayırlı iftarlar.
Ben biber dolmasını da yaprak sarmasını da bol sumakli yaparim.Bende bazen tavuklu yaprak sarma yaparım güzel olur ama sumaklı yapmazdım yine yaparsam sumak ta ekliycem teşekkürler Afiyet olsun
Allahım kolaylık versin inşallah arkadaşım.Ben gece sahura kalkamadım kalktığımda ezan okunuyordu bugun biraz zorlandım