- 21 Şubat 2021
- 779
- 1.857
- 31
Ellerine sağlık canım benim.Ben milfoyleri eritiyorum. 2 tane kare olani birlestirip beze yapiyorum. Onu yuvarlak acip icine peynir vs koyup yarim ay gibi kaliyorum. Yagsiz tavada kizartiyorum.
Hem pratik oluyor. Hem de oglum icin falan hemen 1 2 tane yaptigim icin hamur yogurmaya gerek olmuyor
Hamur yogurmak bana zor geliyor LalemEllerine sağlık canım benim.
Harika bir tarife benziyor.
Hemsom cansın bamya çorbası ha ohhh afiyet olsunİftar menümüz
Bamya çorbası
Etliekmek
Salata
Ayran
Tulumba tatlisi var
Herkese hayırlı iftarlar Afiyet olsun şimdiden herkese arkadaşlar
Propolis ve keçi boynuzu pekmezini her gün veriyorum. Propolis alırken ürüne göre kaç damla kullanılması gerektiğini söylüyorlar. Pekmez iki tatlı kaşığı kadar. Bıldırcın yumurtasını ilk bahar ve sonbahar girmeden iki hafta önce kullanmaya başlıyoruz. Bir paketi bir ay içerisinde, sabahları kahvaltıdan yarım saat önce süt ve balla karıştırıp veriyorum.bende de alerji var. bunları ne oranda kullanıyor acaba? hergün mü yiyor?
yumurta çiğ yeniyor o zaman. bana uygun değil çiğ yumurta yiyemiyorum.Propolis ve keçi boynuzu pekmezini her gün veriyorum. Propolis alırken ürüne göre kaç damla kullanılması gerektiğini söylüyorlar. Pekmez iki tatlı kaşığı kadar. Bıldırcın yumurtasını ilk bahar ve sonbahar girmeden iki hafta önce kullanmaya başlıyoruz. Bir paketi bir ay içerisinde, sabahları kahvaltıdan yarım saat önce süt ve balla karıştırıp veriyorum.
Sağol paremmm benimHemsom cansın bamya çorbası ha ohhh afiyet olsun
Aynen ekşili azicik yağli oh missSağol paremmm benimben yemegini daha cok sevsemde corbasida mükemmel bir lezzet ❤❤❤
Ne güzel fikir. Bunu hiç bilmiyordum. Milföy baya kullanışlı gerçekten. Pizza, pide falan da gördüm nette. Pratik denemek lazım, teşekkürlerBen milfoyleri eritiyorum. 2 tane kare olani birlestirip beze yapiyorum. Onu yuvarlak acip icine peynir vs koyup yarim ay gibi kaliyorum. Yagsiz tavada kizartiyorum.
Hem pratik oluyor. Hem de oglum icin falan hemen 1 2 tane yaptigim icin hamur yogurmaya gerek olmuyor
Merhabalar tesekkur ederim denememistim. Ben usendim de esim yufka aldi geldi. Geceye yaparim insallah valla canim istedisize de hayirli iftarla aklimda olsun milfoyden de yapabilirim
Aynen annemlere gidersem yaptiricam anacığıma anne eli değmiş bir başka oluyorAynen ekşili azicik yağli oh miss