Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Merhabalar 🤗
Bugun dünden bulgur pilavım var. Fazla fazla yapmışım. Sadece eşim oruç fazla yiyemedi oda bi tencere duruyor çorba bile istemedi. 😒 40 laf söyler şimdi aynı yemek diye ama yapacak birşey yok.
Yanına da sadece fırında tavuk ve salata yapacağım :) çorbaydı oydu buydu fazla yüklenmemeye karar verdim. Koca bi tabak salata bile kaldı dün pek yenmedi birşey . Biraz da moralsizim sanırım havadan..

Allah kabul etsin inşallah :KK200:
Tavuğu baharatladım tepsiye dizdim elektrik yok 🤕 7:20 de Ezan okunacak inşallah 6 civarı gelir 6 gibi atarım diyodum fırına. 😒

Tavuğu baharatladım tepsiye dizdim elektrik yok 🤕 7:20 de Ezan okunacak inşallah 6 civarı gelir 6 gibi atarım diyodum fırına. 😒
Ocakta pisirin bence elektrik kesintilerine güven olmuyor kaçta gelecegi bizde bu sene çok sık kesinti yaşadık akşam 9 buluyordu gelmesi elektrigin yine bizde jeneratör var onunla idare ediyorduk.

Kolay gelsin kizlar, Rabbim tum ibadet ve dualarinizi kabul etsin

Ben mercimek corbasi yapacagim simdi
Dunden kalan
Yumurtali ispanak
Makarna
Zeytinyagli yaprak sarma var yeterli . Tatli da dunden kaldi kadife tatlimiz .

Komsumun verdigi karisik kuru dolma da var

Gece icin yufka alabilirsem gozleme yapmak istiyorum canim cok istedi suan ama milfoy den borekte yapabilirim nasip bakalim.
Merhaba 💐
Milföyden gözleme denediniz mi? Çok güzel oluyor, zahmetsiz direkt az yağlı tavaya atıyorsunuz. Kabarınca ayrılan yerine kaşar da koyabilirsiniz, çok harika oluyor.

Hayırlı iftarlar 😉

Ocakta pisirin bence elektrik kesintilerine güven olmuyor kaçta gelecegi bizde bu sene çok sık kesinti yaşadık akşam 9 buluyordu gelmesi elektrigin yine bizde jeneratör var onunla idare ediyorduk.
Evet ya bu sene kış ortasında uzun uzun elektrik kesintileri oldu bizimde. Aynen öyle yapacağım en iyisi ocakta pisireyim🤗

Selam kızlar.
2. günü de yarıladık bile...

Bizde sahurda yine dünkü yemekler vardı.

Iftar menüm:
Mercimek çorbası (Dünden)
Patatesli, havuçlu karnabahar yemeği
Mısırlı pirinç pilavı
Kabak mücveri
Mevsim salata
Yoğurt
Ev limonatası
Menuye benim için güllaç ve eşimle oğlum için tulumba tatlısı eklendi.

Merhaba 💐
Milföyden gözleme denediniz mi? Çok güzel oluyor, zahmetsiz direkt az yağlı tavaya atıyorsunuz. Kabarınca ayrılan yerine kaşar da koyabilirsiniz, çok harika oluyor.

Hayırlı iftarlar 😉
Ben milfoyleri eritiyorum. 2 tane kare olani birlestirip beze yapiyorum. Onu yuvarlak acip icine peynir vs koyup yarim ay gibi kaliyorum. Yagsiz tavada kizartiyorum.
Hem pratik oluyor. Hem de oglum icin falan hemen 1 2 tane yaptigim icin hamur yogurmaya gerek olmuyor 😍

Merhaba 💐

Hayırlı iftarlar 😉
Merhabalar tesekkur ederim denememistim. Ben usendim de esim yufka aldi geldi. Geceye yaparim insallah valla canim istedi 😍 size de hayirli iftarla aklimda olsun milfoyden de yapabilirim

X