• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaa bilmiyordum geçmiş olsun
Zamanla düzelir canım
Benim komsu da soğan yiyemedi ama yavaş yavaş düzeldi inşallah gecer
Soğan da vardı o düzelmişti hamilelikte geri o da gitti😂 ay inşallah ya insan sevdiği şeyleri yemek istiyor

İftara
Sebze çorbası
Pirinç pilavı
İzmir köfte
Salata
Ayran

Tatlı olarakta burma baklava var🤗

Herkese hayırlı iftarlar şimdiden. Rabbim kabul eylesin 🤲:KK68:
Bizim menü de aynı, çorba farklı sade 🤣🤣

Afiyet şifa olsun inşallah 🤲🏻🥰😍🎈

Ben de ıspanak kavurdum kıymalı, Makarna yaptım (salçalı) dünden brokoli çorbası da var kıymayı fazla çıkarmışım kalanıyla köfte yoğurdum şeklini verip dolaba kaldırdım iftara doğru kızartırım eşim pek ıspanak yemez diye ekstradan köfte yaparım daha yeter 😅

Ay valla abla benim 1 yılda düzelmişti. Hamilelikte geri oldu. Kötü bir şey 😔
Benim 1 yılı geçti sarımsak,soğan,yumurta😏En baskın bunlar.Sarımsak yemeyeli çok oldu🤭Yumurtayı yine zorlada olsa yiyorum.

Hayırlı günler herkese :KK54:
Bugün menüde;
Sütlü domates çorbası
Fırında soslu tavuk
Pirinç pilavı
Bol yeşillikli salata var
Ben tatlı sevmem, aramam eşim isterse yaparım istemezse yapmam ☺
Rabbim evimizden ve soframızdan bereketi,huzuru eksik etmesin, Rabbim bütün ibadetlerimizi kabul etsin Aminnn 💖

bugün oruç tutan kk üyeleri mercimek çorbasıyla orucunu açıcak herkesin evinde aynı çorba var
:KK70::KK70::KK70:
ilk gün mercimek yemegi yada corbası bolluk bereket getirir diye büyütüldüm ben ya:D
Yok mu öyle biseeuy yoksa mantar yaparım bakın:D

ilk gün mercimek yemegi yada corbası bolluk bereket getirir diye büyütüldüm ben ya:KK70:
Yok mu öyle biseeuy yoksa mantar yaparım bakın:KK70:
Hahahha onu bilmem de sadece kk da herkes mercimek çorbası yiyorsa türkiye buram buram mercimek çorbası havası soluyor 🤣🤣🤣🤣🤣

Back