Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Oooo doğal meyve suyu, hoşaf en sevdiğim.
Ellerine sağlık canım benim.
Biraz toparlansam hemen hoşaf yapmak istiyorum.
Bizde çok seviyoruz.Fazla şekerli yapmıyoruz hem kurunun tadı güzel güzel geliyor hem susatmıyor.Bi kaç senedir siyah kokulu üzümlerden yapıyorduk bu sene buzluğumuzda olmadığı için bundan deneyelim dedik :super:

İftar menüleri gelmeye başlamış😍🤗
Bakalım ilk günümüz nasıl geçecek😍🤭
İftar menüm,
Dövmeli tarhana çorbası
Fırında kıymalı patates
Pirinç pilavı
Salata
İlk gün tatlı yapmayı düşünmüyorum.Ama akşama doğru ev ahalisinden bir istek olursa değişebilir🤭Herkes oruç🤭
Hepinize hayırlı iftarlar❤️

Hayırlı ramazanlar herkese:KK200:
Beklediğim topik acılmıs.
Bu sene de görmek nASip oldu sükür:dua:
İlk sahurda yumurta hasladım kendimize
Mahalleye bi davulcu vermisler valla 2,5 yasında kızım ondan iyi ritim tutuyor gllglgfl
Onun yüzünden kız da uyandı ona da omlet yaptm,kuskus,kahvaltılık kız bizden cok acmıs kjfkkjlg
Bu aksam daha fazla yapmalıyım anladım.
Aksam icin köfte cıkardım ama hic bi fikrim yok:)
Bimde analı kızlı gördüm dondurulmus,deneyen var mı acaba ya 35 tl flaandı riske atabileceğim bir rakam değil:)
Mercimek corbası
İzmir köfte +pilav
sigara böreği
kabak tatlısı(dünden yapmıstım)
ilk iftar menüm kısmetse:KK76:
Ana kızlı denedik biz güzeldi 🤗

Ani misafire karşı mantı ve baklava yaptım, et kavurup dondurucuya attım.
Kıyma kavurdum pide harcı olarak, kuru yufkam var.
Başka bir şey yapmadım henüz🙈

Herkese hayırlı Ramazanlar.. Ben yarın ilk misafirle başlıyorum güne. Menümü yaptım. Gelenler 2 iş arkadaşım ondan öyle herkesin sevdiği bir şey yapacağım, menü alakasız olabilir 🙈
Domates çorbası
Burası çok sıcak belki yemek sorun olur diye yoğurtlu biber kızartması, sigara böreği
Ana yemek olarak da; tavuk baget ve baby patates (fırında)
Pilav
Kola, ayran

Onlar da tatlı olarak trilece alacaklar.

Sigara böreğini bugünden sarıp dolaba atacağım. Çorbayı da yaparım belki. Yarın tavuk ve patates fırınlanırken ben de biberi kızartıp pilavı yaparım dedim.

Hemen sahuru da yazayım. Biz kahvaltı ediyoruz, kahvaltılık yanına yufka gözlemesi ve haşlanmış yurmurta tok tutsun diye. Herkese güzel bir Ramazan dilerim
Harika menüler bayıldım ❤️

Herkese hayırlı ramazanlar Rabbim oruçlarınizi yaptığınız ibadetleri kabul eylesin daha Ramazan'ın başında adetli olduğum için oruçlu değilim ramazanda oruçlu olmayınca benim için zor oluyor napalim buda Allah'tan bu akşam tarhana çorbası kıymali piyaz yoğurt var

X