- 25 Mart 2009
- 734
- 567
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben memlekete geldim hala oturamadımBen aile ile iftar sofrasında oturmayalı kaç yıl oldu. Kalabalık aile sofralarını seviyorum iyi düşünmüşsünüz
İnşallah bu ramazan kalabalık sofralarda buluşursunuzBen memlekete geldim hala oturamadım
İnşaallah canımİnşallah bu ramazan kalabalık sofralarda buluşursunuz
Sahur için öneriniz müthiş .Kilo aldırmaz hem de tok tutar .Ben de yapacağım .TeşekkürlerHerkese hayırlı ramazanlar.
Bizde de sahurda sütlü yumurta, kahvaltiliklar, meyve, yoğurt ve kuruyemisler vardı.
Ben sahurda yoğurdun içine yulaf, ceviz, fındık, badem, elma, muz, kuru kayısı ve incir gibi şeyleri küçük doğrayıp karıştırıyorum. Bayagi sağlıklı ve tok tutan bir menü oluyor.
İftara da inşallah dünden marine ettiğim
düdüklüde dana antrikot,
patates püresi,
tarhana çorbası,
salata,
süzme yoğurtlu biber kızartması,
tatlı olarak da damla sakızlı sütlaç düşünüyorum.
Herkese afiyet olsun.
hurma, ceviz, kakao üçlüsü çok güzel oluyor.Kızlar sütsüz yumurtasız bildiğiniz tatlı var mı bebeğimde alerji varda emzirdigim için bana yasak yiyebileceğim bir tatlı yapayım dedim
Çok teşekkürlerhurma, ceviz, kakao üçlüsü çok güzel oluyor.
bir de ben hurmanın arasına şekersiz fıstık ezmesi sürüp dışını kakaoya buluyorum. pratik, sütsüz, yumurtasız tatlıÇok teşekkürler