- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.088
Güzel geceler
Sahura kaşarlı tost yapacağım, sallama çay ile, kahvaltılıklar.
Bugun epey susuzluk çektim, bol su içmeye çalışıyorum, o zaman da karnım ağrıyor, bir denge kuramadım
Hayırlı geceler, hayırlı sahurlar herkese.
Sofralara bereket, memleketimize, ümmetimize, dünyamıza selamet
bendende kasarli sucuklu tost hepimize afiet olsunSahurda Kasarli ve sucuklu tost,ve kahvaltilik var.
Niye yiyemiyorsun ki sarımsak korona napti?Bir bitmediBeni 3 kez buldu
Tadı ve kokusu çok kötü geliyorNiye yiyemiyorsun ki sarımsak korona napti?
Esim de iki defa oldu hiç öyle bir şey yok. Kişiden kişiye değişiyor heralde. Ben daha hiç olmadim maşallah diyinTadı ve kokusu çok kötü geliyorSarımsak,soğan,yumurta Sarımsağa hiç tahammül edemiyorum
Herkes yedi. Karnıbahar da sıkıntı yok, herkes yiyorKarnabaharı kim yedi
O zaman böreği haketmişlerHerkes yedi. Karnıbahar da sıkıntı yok, herkes yiyor
Hele yemesinler, börek mörek yapmam yoksa
Allahım bizi huzuruna elbette ister. Hani Mevlana ın bir sözü var''gel, gel ne olursan ol yine gel, kafir, putperest, mecusi olsan da yine gel diye. (bu arada sözleri tam doğru hatırlıyor muyum giyen Googleye baktım, meğer Mevlanaya ait değilmiş sözlerRabbim sıkıntılarını gidersin gönlüne ferahlık versin İnşaAllah. Hepimiz insanız ve nefis taşıyoruz, bazen hiçbirşey yapmak gelmez insanın içinden ama ibadet söz konusu olunca özellikle namaz için üzerime bi tembellik geldiği an şunu söylüyorum içimden; " Allah seni huzuruna istemiyor mu yoksa "..... Hemen kendime geliyorum o zaman..
Ben yapıcıyım yiyici değilimHayırlı günler herkese
Bugün iftarda domates çorbası ve ıspanak yemeği var.
deynepnaz , bu kadar hamurişi nerene gidiyor acaba?
İftarda yediğimiz 1 kepçe çorba ve 2-3 kaşık yemek olunca, misafir harici o işlere girmiyorum Ramazan’da
Keşke midem alsa da, yapsam
Menüye karar vermedim.Yoksa hamur işimi yapsamBugün kimse hamur işi yaptığını yazmasın, gaza geliyorum sonra