Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Esim de iki defa oldu hiç öyle bir şey yok. Kişiden kişiye değişiyor heralde. Ben daha hiç olmadim maşallah diyin ☺️korona olmayan nadir kişilerdenim😄
Maşaallah Maşaallah🥰
Bana 2 sini eşim getirdi yoksa çok gezen rahat biri değilim🤭1 ini hastaneden kaptım🤭
Eşim polis memuru🤷🏻‍♀️Sürekli insanlarla temas halinde🤦🏻‍♀️O hasta olursa mutlaka bana bulaştırıyor🤭
O 2 günde rahatça geçiriyor.Ben 20 gün çekiyorum.Koku,tat 1 yıldır bozuk🤦🏻‍♀️🤭

Maşaallah Maşaallah🥰
Bana 2 sini eşim getirdi yoksa çok gezen rahat biri değilim🤭1 ini hastaneden kaptım🤭
Eşim polis memuru🤷🏻‍♀️Sürekli insanlarla temas halinde🤦🏻‍♀️O hasta olursa mutlaka bana bulaştırıyor🤭
O 2 günde rahatça geçiriyor.Ben 20 gün çekiyorum.Koku,tat 1 yıldır bozuk🤦🏻‍♀️🤭
Benim esimde iki defa oldu dediğim gibi ilkinde yine biraz korunmustum ama ikincisinde umursamadım geçmedi bana. Bulastirici degil eşim 😄

Menüye karar vermedim.Yoksa hamur işimi yapsam:KK70:
Evvelsi gün daha yeni Kayseri yağlaması yapmışsın, sık sık yapma hamurişi :KK53:
Menümü oluşturdum.

Tarhana Çorbası
Karnıyarık(buzlukta hazır)
Pirinç pilavı
Aşure 🤗bunu bayağıdır düşünüyordum. Bugün yapmaya karar verdim🤭Evdeki malzemelerle🥰🤗

Herkese hayırlı iftarlar🥰
Aşuureee:rolleyes:
Çabuk yapılan bir şey olsa yapardım. :confused:

Merhabalar🌷
Bugun hazırcıyım.
Dışarıdan pizza söyleyeceğiz.
Çorba da var dünden.
Tatlımız da browni yine dünden.

Bunu okuyan değerli hanımlar bugun ettiğiniz dualara minik bir çocuğu da eklerseniz sevinirim.
Bir yakınımın 4 yaşındaki çocuğu, çok zorlu bir ameliyata girecek bu akşam, aklınıza gelir de Yüce Allahtan şifa dilerseniz memnun olurum.
Allah kimseyi darda koymasın...
Tuttuğumuz oruçlar ruhumuza vucudumuza sağlık olsun inşallah, sevgiler 🌷

Merhabalar🌷
Bugun hazırcıyım.
Çorba da var dünden.

Bunu okuyan değerli hanımlar bugun ettiğiniz dualara minik bir çocuğu da eklerseniz sevinirim.
Bir yakınımın 4 yaşındaki çocuğu, çok zorlu bir ameliyata girecek bu akşam, aklınıza gelir de Yüce Allahtan şifa dilerseniz memnun olurum.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Hemen eklerim duama kendisini.
Allahım anneciğine ve babacığına güç kuvvet versin inşallah.

Merhabalar🌷
Bugun hazırcıyım.
Çorba da var dünden.

Rabbim şifa versin🌹❤️🥰

Merhabalar🌷
Bugun hazırcıyım.
Çorba da var dünden.

Allah şifa versin inşallah.

Kolay gelsin canım hanımlar! :spor:

Bugün çok yoruldum. Tırtıla gelen hediyeleri yıkamıştık. Kurumamışlar. Kalorifer üstünde alt üst yapıp ortalığı toparladım. Çok az kaldı. Kalkınca onları da yerleştiririm inşallah. :KK69:

Maşallah ne bereketli evlatmış. Biz bir kaç parça kıyafet aldık. O kadar çok hediye geldi ki çok mutluyum.:KK31:

Bir yandan da iftar için buzluğu açtım.

İftar menümüz;
Tarhana çorbası. Az önce pişirdim.
Kıymalı lahana sarması. Buzluktan. Kayınvalidem sağ olsun.:KK71:
Zeytinyağlı yaprak sarması. Kocam sağ olsun.:21:
Patates haşlaması.
Canım Güllaç!!!:KK37:
Bol su!

Övünmek gibi olmasın ama bir güllaç yapmışım ki anlatamam. O kadar güzel olmuş ki doyamadım yemelere.:KK3:

Sahur menümüz
2 yumurta
Katmer. Kocam gelirken A101’den alsın.:KK9:
Peynir
Avokado:skandal:
Patates haşlaması.
Kefir
Ceviz, kuru kayısı, badem

Eğer tırtıl uyanmazsa ikindiye kadar uyumasam da biraz yatayım diyorum, sonra ağrılarım artıyor, kocamı üzüyorum. Yatayım ki dinleneyim.:uykucu:

Herkesin ellerine sağlık.:KK60:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK5:
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.:KK50:

X