Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah MaşaallahEsim de iki defa oldu hiç öyle bir şey yok. Kişiden kişiye değişiyor heralde. Ben daha hiç olmadim maşallah diyin korona olmayan nadir kişilerdenim
Benim esimde iki defa oldu dediğim gibi ilkinde yine biraz korunmustum ama ikincisinde umursamadım geçmedi bana. Bulastirici degil eşimMaşaallah Maşaallah
Bana 2 sini eşim getirdi yoksa çok gezen rahat biri değilim1 ini hastaneden kaptım
Eşim polis memuruSürekli insanlarla temas halindeO hasta olursa mutlaka bana bulaştırıyor
O 2 günde rahatça geçiriyor.Ben 20 gün çekiyorum.Koku,tat 1 yıldır bozuk
İyi maşaallahBenim eşimin görevi bana bulaştırmakBenim esimde iki defa oldu dediğim gibi ilkinde yine biraz korunmustum ama ikincisinde umursamadım geçmedi bana. Bulastirici degil eşim
Evvelsi gün daha yeni Kayseri yağlaması yapmışsın, sık sık yapma hamurişiMenüye karar vermedim.Yoksa hamur işimi yapsam
AşuureeeMenümü oluşturdum.
Tarhana Çorbası
Karnıyarık(buzlukta hazır)
Pirinç pilavı
Aşure bunu bayağıdır düşünüyordum. Bugün yapmaya karar verdimEvdeki malzemelerle
Herkese hayırlı iftarlar
Biz ıspanaklı kiş yapıyoruz hamur işinden sayılır mı?Bugün kimse hamur işi yaptığını yazmasın, gaza geliyorum sonra
Aynen yapmayayımEvvelsi gün daha yeni Kayseri yağlaması yapmışsın, sık sık yapma hamurişi
Aşuureee
Çabuk yapılan bir şey olsa yapardım.
Allahım acil şifalar versin inşallah.Merhabalar
Bugun hazırcıyım.
Dışarıdan pizza söyleyeceğiz.
Çorba da var dünden.
Tatlımız da browni yine dünden.
Bunu okuyan değerli hanımlar bugun ettiğiniz dualara minik bir çocuğu da eklerseniz sevinirim.
Bir yakınımın 4 yaşındaki çocuğu, çok zorlu bir ameliyata girecek bu akşam, aklınıza gelir de Yüce Allahtan şifa dilerseniz memnun olurum.
Allah kimseyi darda koymasın...
Tuttuğumuz oruçlar ruhumuza vucudumuza sağlık olsun inşallah, sevgiler
Rabbim şifa versinMerhabalar
Bugun hazırcıyım.
Çorba da var dünden.
Bunu okuyan değerli hanımlar bugun ettiğiniz dualara minik bir çocuğu da eklerseniz sevinirim.
Bir yakınımın 4 yaşındaki çocuğu, çok zorlu bir ameliyata girecek bu akşam, aklınıza gelir de Yüce Allahtan şifa dilerseniz memnun olurum.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Hemen eklerim duama kendisini.
Allahım anneciğine ve babacığına güç kuvvet versin inşallah.
Rabbim şifa versin
Allah şifa versin inşallah.Merhabalar
Bugun hazırcıyım.
Çorba da var dünden.
Bugün ocak başına geçtim şükür, bir çorba yaptım ve yattımBen yapıcıyım yiyici değilim
Benimkisi oklova tiryakiliği
Bu arada nasıl oldun canım?