Abi arkadaş karnabahar yemeğinin yanına pideler,börekler yapmış Ben olsam karnabaharı yemezdimkızartacaksın üzerine yoğurt
offf
Ayrıca bugün bizde karnabahar yemeği vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abi arkadaş karnabahar yemeğinin yanına pideler,börekler yapmış Ben olsam karnabaharı yemezdimkızartacaksın üzerine yoğurt
offf
Sarımsaklı yoğurt özelliklekızartacaksın üzerine yoğurt
offf
Ben hala sarımsak yiyemiyorumSarımsaklı yoğurt özellikle
Bende abla çok istiyor canım ama yiyemiyorum maalesef. Benim hamilelikten oldu coronadan dolayı geçmişti ne güzel düzelmiştiBen hala sarımsak yiyemiyorum
1 yıldır canım bile çekmiyorBende abla çok istiyor canım ama yiyemiyorum maalesef. Benim hamilelikten oldu coronadan dolayı geçmişti ne güzel düzelmişti
Nasıl lanet bi hastalıksa1 yıldır canım bile çekmiyor
Bir bitmediBeni 3 kez bulduNasıl lanet bi hastalıksa
Hay maşallah abla geçsin artık tüm sıkıntılar inşallahBir bitmediBeni 3 kez buldu
İnşaallah canımHay maşallah abla geçsin artık tüm sıkıntılar inşallah
Bende suya hiç dayanamıyorumİftar tarhana çorbası
Bezelye yemeği yoğurt hurma vardı.
Üste Türk kahvesi ve bitter çikolata
Sahura ne yaparım bilmiyorum yemeyeyim diyorum ertesi gün zor oluyor yapsam kilo alıyorum
Bu ara susuzlukta çok yoruyor beni zaten böbreklerimle ilgili sorun var.
Neyse işte
Herkesin tuttuğu oruçlar ettiği dualar kabul olsun inşallah
Allah razı olsun tavsiyelerinize uyacağım inşallah, dua edip esmalar zikir çekmeye başladım bugğn sabah akşam namaz duaları kısa sureler okumaya çalışıyorum birde yakın bir arkadaşım ile ibadette sebat etme konusunda duyduğum rahatsızlığımı paylaştım konuştum sizlerle paylaştığım gibiGünaydın arkadaşım.
Rabbim gönlünü ferahlatsın, derdine derman versin inşallah.
3 günlük dünyanın dertlerini kafaya takmazsan huzura ereceğini fark edersin en yakın zamanda inşallah.
Bol bol dua et arkadaşım. İyi olursun inşallah.
Allahım hepimizden razı olsun inşallah.