Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım aşk olsun niye kızayım?Güllaç tarifini, varsa püf noktanın alırız
Bir de kızmazsan birşey soracağım. Hep tarhana çorbası yapıyorsun çorba olarak. Başka çorbayı sevmiyor musunuz?
Süper menüMerhaba, bugün Gün menüsü yapacağım
Kısır, tepsi böreği
Tatlı olarak da kek
Geçen güllaçtan soğuk baklava tarifi gördüm onu deneyeceğimYok canım aşk olsun niye kızayım?
Evet evet en çok tarhana çorbası seviyorum. Hatta içmelere doyamıyorum inan ki. Başka çorba da beceremiyorum zaten.
Esnaf usulü mercimek çorbası kocam çok iyi yapar, ona kıyamıyorum yorulmasın diye.
Domates çorbası da severim ama çok uğraştırıcı, onu da yapamam.
Ne varsa kayınvalide tarhanasında var! Yaşasın kayınvalideler!!!
Canım Güllaç’ı süt kaynamadan ısınınca hemen Ocağı söndürüp yaprakları ıslatıyorum. Püfse benim püfüm bu!
Bende tarhana delisiyim, sabah akşam sadece tarhana içsem sıkılmam. Eşim de aksine hiç sevmezYok canım aşk olsun niye kızayım?
Evet evet en çok tarhana çorbası seviyorum. Hatta içmelere doyamıyorum inan ki. Başka çorba da beceremiyorum zaten.
Esnaf usulü mercimek çorbası kocam çok iyi yapar, ona kıyamıyorum yorulmasın diye.
Domates çorbası da severim ama çok uğraştırıcı, onu da yapamam.
Ne varsa kayınvalide tarhanasında var! Yaşasın kayınvalideler!!!
Canım Güllaç’ı süt kaynamadan ısınınca hemen Ocağı söndürüp yaprakları ıslatıyorum. Püfse benim püfüm bu!
Ooooo güzelmiş.Geçen güllaçtan soğuk baklava tarifi gördüm onu deneyeceğim
Güllacı her zaman yaptığımız gibi yapıyoruz.Dolapta bekletiyoruz.Sonra çıkarıp kakao serpiyoruz,çikolata rendesi döküp dilimliyoruz.
Bence güzel olur
Tarhana kurtarıcıBugün bende tarhana yapacağım.5 dakikada hazırBende tarhana delisiyim, sabah akşam sadece tarhana içsem sıkılmam. Eşim de aksine hiç sevmez
Ramazan’da hasret kaldım tarhanaya
Size afiyet şeker olsun inşallah
Aynen bende beğendimOoooo güzelmiş.
Deneyelim.
Hepimize afiyet şifa olsun inşallah.Bende tarhana delisiyim, sabah akşam sadece tarhana içsem sıkılmam. Eşim de aksine hiç sevmez
Tarhana bende severim. Ama babannemlerle 1 hafta ramazan gecirmistim genc kizken, sahur iftar surekli 30 gün boyunca tarhana yiyorlarmış. O dönem den bir soğuma geldi banaBende tarhana delisiyim, sabah akşam sadece tarhana içsem sıkılmam. Eşim de aksine hiç sevmez
Tabi canım, o yönden bakınca hazır çorbaTarhana kurtarıcıBugün bende tarhana yapacağım.5 dakikada hazır
Amin, inşallahHepimize afiyet şifa olsun inşallah.
Hastaymışsınız.
Geçmişler olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Süper fikirGeçen güllaçtan soğuk baklava tarifi gördüm onu deneyeceğim
Güllacı her zaman yaptığımız gibi yapıyoruz.Dolapta bekletiyoruz.Sonra çıkarıp kakao serpiyoruz,çikolata rendesi döküp dilimliyoruz.
Bence güzel olur
Çocukken ailem evimizi yaptığı zamanlarda yaşadık biz o durumu. Evde sadece tarhana pişerdi, kaldır kondur tarhana.Tarhana bende severim. Ama babannemlerle 1 hafta ramazan gecirmistim genc kizken, sahur iftar surekli 30 gün boyunca tarhana yiyorlarmış. O dönem den bir soğuma geldi bana
Güllaç sevmeyen benim bile canım çektiBugün bu gözler bayağı güllaç okudu