Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Güllaç tarifini, varsa püf noktanın alırız😍
Bir de kızmazsan birşey soracağım. Hep tarhana çorbası yapıyorsun çorba olarak. Başka çorbayı sevmiyor musunuz? 🤔
Yok canım aşk olsun niye kızayım? :KK37:
Evet evet en çok tarhana çorbası seviyorum. Hatta içmelere doyamıyorum inan ki. Başka çorba da beceremiyorum zaten.:skandal:
Esnaf usulü mercimek çorbası kocam çok iyi yapar, ona kıyamıyorum yorulmasın diye.
Domates çorbası da severim ama çok uğraştırıcı, onu da yapamam.:bicak:
Ne varsa kayınvalide tarhanasında var! Yaşasın kayınvalideler!!! :KK31:

Canım Güllaç’ı süt kaynamadan ısınınca hemen Ocağı söndürüp yaprakları ıslatıyorum. Püfse benim püfüm bu!:hamarat:

Evet evet en çok tarhana çorbası seviyorum. Hatta içmelere doyamıyorum inan ki. Başka çorba da beceremiyorum zaten.:skandal:
Esnaf usulü mercimek çorbası kocam çok iyi yapar, ona kıyamıyorum yorulmasın diye.

Canım Güllaç’ı süt kaynamadan ısınınca hemen Ocağı söndürüp yaprakları ıslatıyorum. Püfse benim püfüm bu!:hamarat:
Geçen güllaçtan soğuk baklava tarifi gördüm onu deneyeceğim🤭
Güllacı her zaman yaptığımız gibi yapıyoruz.Dolapta bekletiyoruz.Sonra çıkarıp kakao serpiyoruz,çikolata rendesi döküp dilimliyoruz.
Bence güzel olur🤗

Bende tarhana delisiyim, sabah akşam sadece tarhana içsem sıkılmam. Eşim de aksine hiç sevmez🙈

Ramazan’da hasret kaldım tarhanaya🤭

Size afiyet şeker olsun inşallah 🤗🥰

Bende tarhana delisiyim, sabah akşam sadece tarhana içsem sıkılmam. Eşim de aksine hiç sevmez🙈

Hepimize afiyet şifa olsun inşallah.
Hastaymışsınız.
Geçmişler olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Tarhana bende severim. Ama babannemlerle 1 hafta ramazan gecirmistim genc kizken, sahur iftar surekli 30 gün boyunca tarhana yiyorlarmış. O dönem den bir soğuma geldi bana 😅

Tarhana bende severim. Ama babannemlerle 1 hafta ramazan gecirmistim genc kizken, sahur iftar surekli 30 gün boyunca tarhana yiyorlarmış. O dönem den bir soğuma geldi bana 😅
Çocukken ailem evimizi yaptığı zamanlarda yaşadık biz o durumu. Evde sadece tarhana pişerdi, kaldır kondur tarhana.🤗

Annem hep der, 3’ünüz de nasıl bıkmadınız tarhanadan. Şimdiki çocuklar olsa yemez, bir de vitaminsizlik falan çıkar diye🙈

X