Geçmişler olsun inşallahMerhaba kizlar. Nasilsiniz?
Ben kendimi toplayamadigim için buralara yazmak da icimden gelmedi...
Ramazan bitmeden bir ugramak istedim.
Herkes iyidir umarim.
Dun yine panik atak yasadim.
Ilk defa bu ramazan cok kotu gecti. Temmuz sicaginda bile bu derece zorlanmamistim ben.
Neyse bugunku menumu yazayım girmisken.
Süzme mercimek çorbası
Kuru köfte
Şehriyeli pirinç pilavı
Patatesli semizotu salatasi
Yoğurt
Pirinç unu muhallebisi
Babacığına çok çok sevindim.Herkese hayirli iftarlar .Covidden sonra bir türlü toparlanamadim .Cok zor gunler yaşadık. Cok sukur babam da hastaneden çıktı .
Bizim iftar menümüz
*Şinitzel
*Pirinç Pilavı
*Yoğurt
*Yaş pasta (oğlusum istedi )
Tadı öyle çıkıyor zaten. Patates kızartması olmazsa olmazBendee bayılıyorum akşam kahvaltısına biraz fazla bile kaçırıyoruz doymak bilmiyoruz
Sizinde ellerinize sağlık Afiyet olsun
Sevinirim canim zahmet olmazsa. Cok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah panik atak için bir dua görmüşt geçenlerde istersen atayım
Amin insallah teşekkür ederim. Simdi daha iyiyim cok sukurÇok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin, gönlünüze ferahlık versin İnşaAllah. Şimdi nasılsınız ?
Geçmişler olsun inşallah
Her gün Fatiha felak Nas İnşirah Ayetel Kürsi okunup hastaya üflenir kendi okuyacaksa avuçlarına üflenir başından topuklarına kadar mesh edilirSevinirim canim zahmet olmazsa. Cok teşekkür ederim.
Amin insallah teşekkür ederim. Simdi daha iyiyim cok sukur
Allah razi olsun cok tesekkur ederim.
Cok tesekkur ederim yapicam inşallah.Her gün Fatiha felak Nas İnşirah Ayetel Kürsi okunup hastaya üflenir kendi okuyacaksa avuçlarına üflenir başından topuklarına kadar mesh edilir
zaten o zaman bir ürperme soğukluk gelir
manevi rahatlıktır