Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin. İnşallah güzel sonucu heyecanla duayla bekliyoruz.Tesekkur ederim.Tüp bebek tedavisi gördüm.Ocak ayında yumurta toplama işlemi yapılmıştı hormonlarim aşırı uyarıldığı için tedaviye ara verilmişti.Dondurulmus 1 tane embriyom vardı bugün onu transfer ettiler
Hayırlı huzurlu bayramlarBugün son orucumuz ve son iftarımızÇok şükür güzel bir şekilde bayrama kavuştuk
Rabbim önümüzdeki yıl tekrar tutmayı nasip etsin inşaallah
Hepimizin ibadetleri,oruçları ve duaları kabul olsun inşaallah
Ramazan boyunca aile gibi her şeye ortak oldunuz.
Önümüzdeki yıl yine hep beraber olmak dilekleriyle her şey için teşekkür ederim
Hepinize hayırlı bayramlar
Hayırlı bayramlarBugün son orucumuz ve son iftarımızÇok şükür güzel bir şekilde bayrama kavuştuk
Rabbim önümüzdeki yıl tekrar tutmayı nasip etsin inşaallah
Hepimizin ibadetleri,oruçları ve duaları kabul olsun inşaallah
Ramazan boyunca aile gibi her şeye ortak oldunuz.
Önümüzdeki yıl yine hep beraber olmak dilekleriyle her şey için teşekkür ederim
Hepinize hayırlı bayramlar
Amin inşaallahSon iftar menumuzRabbim tekrarina saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
Biber dolmam var önune de tavuksuyuna sehriye corbasi yapacagim
Esimde yas pasta ve ekler almis 2 3 gun yeriz bayram tatlimiz ondan olmus oldu
Herkese mutlu bayramlar dilerim
Rabbim filistindeki kardeslerimizinde yardmcisi olsun zalimlere zulmetmesine firsat vermesin
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah canım.Kuru fasulye,ve pateatesli börek var.
Herkese hayırlı iftarlar,biz bugün hastaneye gidip minik emanetimizi aldık evimize geldikYavrum bizi beklerken dönmüş oralarda ruhumla kalbimle bedenimle sarıp sarmaladim,bundan sonrası takdir-i ilahi....
Başınız sağ olsun.Çok kötü günler geçiriyoruz ailecek
Yakın akrabımızı covitten kaybettik.
Hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı ne ramazanın ne kadir gecesinin ne başka bir şeyin
Sağlık çok önemli
Uzakta bile olsalar hayatta ve sağlıklı olmaları büyük nimet
Ama insanoğlu unutuyoruz bunu sonradan
Öylesine yazmak istedim.