Ben Şerbetli tatlı hayatta yemem midem almıyor soğuk baklavayı 3 gün önce denedim ve bu zamana kadar nasıl denememişim dedim gerçekten favorim bu saatten sonraSelam dostlar
Bugun ki menum
Biber dolmasi
Yogurtlu makarna salatasi
Ve sonunda soguk baklava bakalim bizde deneyelim begenecekmiyiz
Allah kabul etsin
Evet guzel bi markadan denedim bende dondurmali gbi bol bol sutlu harika cok begendim ki bende serbetli tatli sevmem nornal baklavayi almam hic aramam yani. Bana bayram erken geldi 2 gun erkenBen Şerbetli tatlı hayatta yemem midem almıyor soğuk baklavayı 3 gün önce denedim ve bu zamana kadar nasıl denememişim dedim gerçekten favorim bu saatten sonra
Ama tabiki bilindik güzel bir yerden almak lazım afiyet olsun şimdiden
Bende hem başında yedim orucu hemde son 3 gün kalaEvet guzel bi markadan denedim bende dondurmali gbi bol bol sutlu harika cok begendim ki bende serbetli tatli sevmem nornal baklavayi almam hic aramam yani. Bana bayram erken geldi 2 gun erkenniyetli degldim tattim hemen kahvemle esimde begenevekmi bakim
Bu konuda ayniyiz canimBende hem başında yedim orucu hemde son 3 gün kala
Bende baklava hayatta yemem ama soğuk baklavaya bayıldım
Şifa olsun inşallahCok tesekkur ederim yapicam inşallah.
Başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin, kesinlikle en büyük nimet sağlık. Rabbim biran önce bugünleri atlatıp şu virüs belasından kurtarsın hepimizi her yönden çöküş maalesef.Çok kötü günler geçiriyoruz ailecek
Yakın akrabımızı covitten kaybettik.
Hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı ne ramazanın ne kadir gecesinin ne başka bir şeyin
Sağlık çok önemli
Uzakta bile olsalar hayatta ve sağlıklı olmaları büyük nimet
Ama insanoğlu unutuyoruz bunu sonradan
Öylesine yazmak istedim.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun, Rabbim size de güç kuvvet versinÇok kötü günler geçiriyoruz ailecek
Yakın akrabımızı covitten kaybettik.
Hiç bir şeyin tadı tuzu kalmadı ne ramazanın ne kadir gecesinin ne başka bir şeyin
Sağlık çok önemli
Uzakta bile olsalar hayatta ve sağlıklı olmaları büyük nimet
Ama insanoğlu unutuyoruz bunu sonradan
Öylesine yazmak istedim.
Bebeğiniz mi hastanedeydi, gözünüz aydınKuru fasulye,ve pateatesli börek var.
Herkese hayırlı iftarlar,biz bugün hastaneye gidip minik emanetimizi aldık evimize geldikYavrum bizi beklerken dönmüş oralarda ruhumla kalbimle bedenimle sarıp sarmaladim,bundan sonrası takdir-i ilahi....
Tesekkur ederim.Tüp bebek tedavisi gördüm.Ocak ayında yumurta toplama işlemi yapılmıştı hormonlarim aşırı uyarıldığı için tedaviye ara verilmişti.Dondurulmus 1 tane embriyom vardı bugün onu transfer ettilerBebeğiniz mi hastanedeydi, gözünüz aydın
Tesekkur ederim.Tüp bebek tedavisi gördüm.Ocak ayında yumurta toplama işlemi yapılmıştı hormonlarim aşırı uyarıldığı için tedaviye ara verilmişti.Dondurulmus 1 tane embriyom vardı bugün onu transfer ettiler
Hayırlı olsunTesekkur ederim.Tüp bebek tedavisi gördüm.Ocak ayında yumurta toplama işlemi yapılmıştı hormonlarim aşırı uyarıldığı için tedaviye ara verilmişti.Dondurulmus 1 tane embriyom vardı bugün onu transfer ettiler