Biz bir tane sütten yapıyoruz hep, marketten aldığımız inek sütü ile, ilk defz duydum iki sütle yapıldığınıTrilece yi çok seviyor um ama 2 çeşit süt olması lazım diyorlar.normal süt kullandık ta güzel olmazmi
Orjinali öyle. Tarifler dede öyle yazıyordu o yüzden yaapmamistimBiz bir tane sütten yapıyoruz hep, marketten aldığımız inek sütü ile, ilk defz duydum iki sütle yapıldığını
Hayırlı sahurlar bizde kahvaltı ve dünden kalan poğaça lari ısıttık yedikSahuru akşamdan kalan hamur kızartması, domates salatalık kahvaltılık ve çayla yapıyorum şuanherkese hayırlı sahurlar
Hamburger köftesi fırında yağlı kağıdin üstüne koyup pisiriyorum ben. İki üç kere çeviriyorum. En son üstüne cedar peynir atiyorum ikişer dilim. Domates soğan yeşillik zevkine kalmış. Çok severiz biz. Ekmeği kendin mi yapicaksin. Ben bı kere yaptım ama tutmadı. Çok kalın bı ekmek aldı. Hazır alcaksan a 101 deki hamburger ekmekleri çok güzel . Aynı hamburger cilerin ekmeğinden satiyolar. Kolay gelsinBugünkü İftar Menümüz
Tarhana Çorbası (Dünden)
Hamburger yapacağım bakalım nasıl olcak
Soğan Halkası
Patates Kızartması
Kola
Soğuk Baklava (Yine eşim yapacak)
Valla kahvatli akşam yemeğinde çok severim ben. Bı gün bende öyle yapcam. Hatta pide de yapcam. Mis gibi. Aklıma girdi şimdi. Yarn yaparm belkiHayırlı akşamlar, menülerin hepsi birbirinden güzel, yapanların eline sağlık, yiyenlere afiyyet olsun,
bugün iftarda kahvaltı yapacağız,
Yayla çorbası
Hamur mayaladim, ya kizartirim ya da açılabilecek gibiyse peynirli sıkma yapabilirim
Melemen
Patares kızartması
Belki bir kaç tane pacanga böreği kızartabilirim,
Tatlı olarak kızım trilece yaptı
Biraz soğuk baklava kalmıştı dünden
Ve en önemlisi çay
Geçmiş olsunKüçük oğlm hasta sabah gittik serum yedik geldik. Buzlukta kasap köfte vardı. Onu çıkardım. Fırına atcam yanına patates de atarm bikac tane. Bı de Tarhana çorbası yapcam. Dünden sakızlı muhallebi var.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Dün yaptım ekmeğe cesaret edemedim bimden aldım. Bende tavada yaptım ama çok sıçradı sağa sola bir daha fırında deneyim. Güzeldi ama beğendik bayaHamburger köftesi fırında yağlı kağıdin üstüne koyup pisiriyorum ben. İki üç kere çeviriyorum. En son üstüne cedar peynir atiyorum ikişer dilim. Domates soğan yeşillik zevkine kalmış. Çok severiz biz. Ekmeği kendin mi yapicaksin. Ben bı kere yaptım ama tutmadı. Çok kalın bı ekmek aldı. Hazır alcaksan a 101 deki hamburger ekmekleri çok güzel . Aynı hamburger cilerin ekmeğinden satiyolar. Kolay gelsin
Benim yaptığım kolay açma var atayım videosunu size. Gerçi açma bu poğaça değil deDünkü yemekten var bugün iftarda.
Mercimek çorbası
Fırında patlıcanli etli yemek
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
. Pastane poğaçasi gibi yumuşacık olacak ve buzluğa da atılacak bir tarif varsa alabilir miyim sizden. Ben hamur işi yapmadım hic doğru dürüst. Hani teker teker anlatırsanız daha güzel anlarim