Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok da güzel olur bence.Biraz şakşukam var. Sütlü mantar çorbası yaptım. Yanına ne gider bilemedim spagetti yapsam olur mu acaba ama sade yapmak istemiyorum.
Çok da güzel olur bence.
Salçalı kıymalı domatesli bir sos olabilir.
Veyahut domates biber salçalı biraz nar ekşisi gibi bir sos da olabilir.
Şuan canım böyle istedi
Soslu olsun soslu
Ellerinize sağlık
Benim yaptığım kolay açma var atayım videosunu size. Gerçi açma bu poğaça değil de
Rica ederim çok güzel oluyor tavsiye ederim şekillendirme kısmı da daha kolay tek tek bezelemeye gerek yok bundaAyy cok güzel görünüyor. Açma daha cok severim aslinda. Cok teşekkür ederim ❤
Dometesli fesleğenli hem güzel oluyor hem ağır olmuyorBiraz şakşukam var. Sütlü mantar çorbası yaptım. Yanına ne gider bilemedim spagetti yapsam olur mu acaba ama sade yapmak istemiyorum.
Afiyet olsun. Fırında kolay oluyo. Hem temiz. Bide yağsız pişirmiş oluyoruz.Dün yaptım ekmeğe cesaret edemedim bimden aldım. Bende tavada yaptım ama çok sıçradı sağa sola bir daha fırında deneyim. Güzeldi ama beğendik baya
Pastane poğaçası derken margarin olan tariflerden mi istiyorsun. Onlar çok margarin koyuyor. Ben kendi yaptığım tarifi yazayım. Yumusacik oluo. Bı bardak ılık süt bı bardak ılık su. İki yumurta birinin sarisini üstü için ayır. Yarm su bardağı sıvıyağ . Üç kaşık yumusak yada erimis tereyag. İki tatlı kaşığı toz şeker. Bı paket toz maya. Bunları önce elle karıştırıp sonra azar azar unu ekleyip yoğur. Hamur hafif ele yapisir kivamda olsun. Üstünü ört bı saat mayalansin. İstediğin sekli ver. Tepsinin üstünü ört. Yarm saat tepsi mayası için bekle. Sonra ayırdığın yumurta sarısına bı kaşık sıvıyağ ekle. Pekmez ekleyenler oluo daha iyi kızarsın diye. Sana kalmış orası. 180 derece alt üst fansiz ayarda pişir. Pişince üstünü on dakika kadar temiz kuru bu havlu ile ört. Ben genelde içinde beyaz peynir ve kaşar peyniri karıştırıp koyarim. Top haline getirirm. Sonra üstüne bıçakla bı çizik atip bı dilim domates bı dilim biber iki dilim sucuk koyarım. Pizza tadında pogca oluyo. Hele misafirlerim çok beğenir bu tarifi. Asla bı tane bile kalmaz. Çok detayli yazdım belki faydalanan olur. Sahura yapasim geldi.Dünkü yemekten var bugün iftarda.
Mercimek çorbası
Fırında patlıcanli etli yemek
Pirinç pilavı
Salata
Ayran
. Pastane poğaçasi gibi yumuşacık olacak ve buzluğa da atılacak bir tarif varsa alabilir miyim sizden. Ben hamur işi yapmadım hic doğru dürüst. Hani teker teker anlatırsanız daha güzel anlarim
Offf gerçekten harika duruyorAyy cok güzel görünüyor. Açma daha cok severim aslinda. Cok teşekkür ederim ❤
Ramazanda eşim sahura kalkmıyor ben de çoğu zaman bir tostla geçiştiriyorum, arada kahvaltı güzel oluyor, hamur kızartması ve pacanga böreği yaptım, melemen, yumurta kahvaltılık daha ne olsun,Valla kahvatli akşam yemeğinde çok severim ben. Bı gün bende öyle yapcam. Hatta pide de yapcam. Mis gibi. Aklıma girdi şimdi. Yarn yaparm belki
Dün hastaneye gititm. Bı anne kız gelmişti. Kızın ismi mehlikaydi. İlk defa duydum bu ismi. İsim sizin mi. Yoksa kızınızın mi.Ramazanda eşim sahura kalkmıyor ben de çoğu zaman bir tostla geçiştiriyorum, arada kahvaltı güzel oluyor, hamur kızartması ve pacanga böreği yaptım, melemen, yumurta kahvaltılık daha ne olsun,
Bu hafta cuma gününe kadar eşim iftarlarda olmucak, bu hafta hep kahvaltı türü olur bizde
Bugün sarı mercimek çorbası (salçasız)
Kısır
Pacanga böreği
Çay düşünüyorum
Tatlı da trilece var,