Bir çocuk için Cook başarılı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir çocuk için Cook başarılı
16 yaşında canım mutfağa ilgisi çokTeşekkür ederizBir çocuk için Cook başarılı
Rica ederim ,annesine çekmiş demek ki 9 yaşındayken börek yapmistim bende aklıma o geldi16 yaşında canım mutfağa ilgisi çokTeşekkür ederiz
Sağol canımRica ederim ,annesine çekmiş demek ki 9 yaşındayken börek yapmistim bende aklıma o geldi
Ay çok hoş mutfak güzel bir hobi hele o yaşlarda daha da güzel .Sağol canım
Aynen 8 yaşında doğum günüm için pasta yapmışlardı
Ağaç yaşken eğilirElbet birgün lazım olurAy çok hoş mutfak güzel bir hobi hele o yaşlarda daha da güzel .
Ooooo ellerine sağlık kızının.
Çok sağolunOoooo ellerine sağlık kızının.
Bahtı şansı yaptığı tatlılar gibi açık olsun inşallah.
Amin inşallah.Ezan okunuyor Allah, hepinizin oruçlarını kabul etsin.
Beni de affetsin inşallah bu yıl tutamadım.
Evlerimize huzur, vücudumuza sağlık, soframıza bereket versin.
Bebek isteyen arkadaşın kucağını doldursun.
Borcu olanlara ödemek, işi bozulanlara düzeltmek, çalışanlara helal kazançlar nasip olsun.
Hayırlı iftarlar, afiyet olsun hepinize...
Benim bekarken kızım olursa koyacağım isimdi, genç kızlık hayalimdi,hatta eşim de Su eklemişti Mehlika Su koyacaktık, ilk evladım kız oldu ama kv vefat ettiği için kvmin ismini koyduk, yanına uymaz diye bu ismi koymadık, başka da kızım olmadı ,İsminiz ne kadar güzel.çok etkilendim.Allah bize bir kız evlat verirse ona koymak isterim
Kızınızın ellerine sağlık, kızım da tatlı tapmayw çok meraklı, donut yapmıştı daha önce ama kızartma işi bana aitti,
Amiin çok güzel dualarEzan okunuyor Allah, hepinizin oruçlarını kabul etsin.
Beni de affetsin inşallah bu yıl tutamadım.
Evlerimize huzur, vücudumuza sağlık, soframıza bereket versin.
Bebek isteyen arkadaşın kucağını doldursun.
Borcu olanlara ödemek, işi bozulanlara düzeltmek, çalışanlara helal kazançlar nasip olsun.
Hayırlı iftarlar, afiyet olsun hepinize...
Çocuklar var diye mi çok çeşit yapiyorsunuz ? Ay üzülüyorum çok emek var sonuçta . Bu saydiklariniz yeter de artar bile .Benim ailemin evinde de böyle çok çeşitli yemek piserdi evlendim eşim rica ediyorum çok çeşit yapma kafam karışıyor diyor Hoş iki kişiyiz diye iyi oluyor israf da olmuyor .Akşam menü yetişmedi,
Çorba ve salata iptal oldu,
Püreli köfte, soslu makarna ve yoğurt vardı iftarda,
Rabbim bağışlasın evladınızı.ismiyle musmutlu yaşasınBenim bekarken kızım olursa koyacağım isimdi, genç kızlık hayalimdi,hatta eşim de Su eklemişti Mehlika Su koyacaktık, ilk evladım kız oldu ama kv vefat ettiği için kvmin ismini koyduk, yanına uymaz diye bu ismi koymadık, başka da kızım olmadı ,
Teşekkür ederizKızınızın ellerine sağlık, kızım da tatlı tapmayw çok meraklı, donut yapmıştı daha önce ama kızartma işi bana aitti,
Çocuklar olunca çeşit iyi oluyorÇocuklar var diye mi çok çeşit yapiyorsunuz ? Ay üzülüyorum çok emek var sonuçta . Bu saydiklariniz yeter de artar bile .Benim ailemin evinde de böyle çok çeşitli yemek piserdi evlendim eşim rica ediyorum çok çeşit yapma kafam karışıyor diyor Hoş iki kişiyiz diye iyi oluyor israf da olmuyor .