Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım donut sevcek misiniz bir tek ben mi sevmiyorum gerçi denediklerim hep belli bir markanindi.Hayırlı akşamlar
İftara
Şehriye çorbası
Kuru biber dolması ,yaprak sarma
Yoğurt
Donut(Kızım yaptı)
Hayırlı iftarlar
Aslında pek istediğim bir tatlı değilKızım tatlı yapmaya çok meraklıBugün buna karar vermişBen o sıra başka bir iş yapıyordum.Malzemeleri hazırlamış,ilk aşamayı yapmış.Bende karışmadımBakalım donut sevcek misiniz bir tek ben mi sevmiyorum gerçi denediklerim hep belli bir markanindi.
Ellerine sağlık kızınızın ev yapımı olan biraz daha hafif olur sonuçta ,öyle düşünelim .Afiyet ,şeker olsun .Aslında pek istediğim bir tatlı değilKızım tatlı yapmaya çok meraklıBugün buna karar vermişBen o sıra başka bir iş yapıyordum.Malzemeleri hazırlamış,ilk aşamayı yapmış.Bende karışmadım
İftar sonrası ağır bile olabilir.Umarım olmaz
Teşekkür ederimEllerine sağlık kızınızın ev yapımı olan biraz daha hafif olur sonuçta ,öyle düşünelim .Afiyet ,şeker olsun .
Bana da ağır gelmişti.Bakalım donut sevcek misiniz bir tek ben mi sevmiyorum gerçi denediklerim hep belli bir markanindi.
Allah kucağını doldursun canım sağlıklı bı bebiş nasip etsin inşallah su mübarek günler hurmetineİftar Menüm;
Domates çorbası
Makarna (dünden)
Z.yağlı Biber dolması(kendi klasik iç mlz)
Yoğurtlu semizotu
Portakallı revani
Hayırlı iftarla,Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin.Eşimle karantinamız devam ediyor ve ruh halim aşağıdaki gibidir.Dün transfer için tedavime başladım.İnşallah bu ay transferim yapılacak,dualarınıza bana da yer verirseniz çok mutlu olurum.
Ederim tabikine Rabim tez zamanda kucağını doldursunİftar Menüm;
Domates çorbası
Makarna (dünden)
Z.yağlı Biber dolması(kendi klasik iç mlz)
Yoğurtlu semizotu
Portakallı revani
Hayırlı iftarla,Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin.Eşimle karantinamız devam ediyor ve ruh halim aşağıdaki gibidir.Dün transfer için tedavime başladım.İnşallah bu ay transferim yapılacak,dualarınıza bana da yer verirseniz çok mutlu olurum.
Bende öyle düşündüm.Ama fena olmamışBana da ağır gelmişti.
Halbuki tatlı çok severim.
Amin amin Allah razı olsun. Size de afiyet olsunEzan okunuyor Allah, hepinizin oruçlarını kabul etsin.
Beni de affetsin inşallah bu yıl tutamadım.
Evlerimize huzur, vücudumuza sağlık, soframıza bereket versin.
Bebek isteyen arkadaşın kucağını doldursun.
Borcu olanlara ödemek, işi bozulanlara düzeltmek, çalışanlara helal kazançlar nasip olsun.
Hayırlı iftarlar, afiyet olsun hepinize...
Allah razı olsun Rabbim size şifa versinEzan okunuyor Allah, hepinizin oruçlarını kabul etsin.
Beni de affetsin inşallah bu yıl tutamadım.
Evlerimize huzur, vücudumuza sağlık, soframıza bereket versin.
Bebek isteyen arkadaşın kucağını doldursun.
Borcu olanlara ödemek, işi bozulanlara düzeltmek, çalışanlara helal kazançlar nasip olsun.
Hayırlı iftarlar, afiyet olsun hepinize...
İsminiz ne kadar güzel.çok etkilendim.Allah bize bir kız evlat verirse ona koymak isterimHayırlı günler,
Sahurda Yumurta haşlaması ve tost çay kahvaltılık yedik
İftara
Kabak çorbası
Püreli köfte
Pirinç pilavı
Salata planlıyorum, eve gidince menü az biraz değişebilir
Tatlı iki tane kalburabastı kalmıştı , işyerine biri cezerye getirdi bir kilo aldım, ondan da kahve yanına yeriz, çocuklara da sağlıklı atıştırmalık olmuş olur
Rabbim oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin, şimdiden hayırlı iftarlar
Pazarlar kapalı marketler açık olacakmışPazarlar açık olacaktır diye düşünüyorum yasak boyunca .
Kizlar yanlış biliyormusum, kusura bakmayın ve de çok şaşırdım pazarlar kapalı imiş .Oradan ekmek yiyen insanlara çok üzüldüm .Ayrıca taze sebze meyve alamayacağım diye de gerildim biraz.Pazarlar açık olacaktır diye düşünüyorum yasak boyunca .