- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım yardımcın olsun inşallah arkadaşım.İftar Menüm;
Domates çorbası
Makarna (dünden)
Z.yağlı Biber dolması(kendi klasik iç mlz)
Yoğurtlu semizotu
Portakallı revani
Hayırlı iftarla,Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin.Eşimle karantinamız devam ediyor ve ruh halim aşağıdaki gibidir.Dün transfer için tedavime başladım.İnşallah bu ay transferim yapılacak,dualarınıza bana da yer verirseniz çok mutlu olurum.
Siz de mi göçmensiniz?Herkese selam
Tam kapanma gelmiş, bende eşimde çalışacağımız için market saatlerine denk gelemeyeceğiz o yüzden planlama yapmaya çalışıyorum, bakalım hayırlısı ne göreceğiz bu akşam iftar menümüz
Ezogelin çorba
Köfte
Patates
Piyaz
Tatlı yok
Sahur
Akıtma
Kahvaltılık
Çay
Hepimize kolay gelsin inş
Rabbim bu güzel günlerde size hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin İnşaAllah, emeklerinizin karşılığını anne olarak taçlandırsın İnşaAllah. Bütün evlat sahibi olmak isteyenlere de Amîn ❤İftar Menüm;
Domates çorbası
Makarna (dünden)
Yoğurtlu semizotu
Portakallı revani
Hayırlı iftarla,Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin.Eşimle karantinamız devam ediyor ve ruh halim aşağıdaki gibidir.Dün transfer için tedavime başladım.İnşallah bu ay transferim yapılacak,dualarınıza bana da yer verirseniz çok mutlu olurum.
Allah güzel sonuçlar nasip etsin inşallah, herşey gönlünüzce olsunİftar Menüm;
Domates çorbası
Makarna (dünden)
Yoğurtlu semizotu
Portakallı revani
Evet biz pazara gidemiyoruz diye üzülüyoruz, pazarcılar eve götüreceklerini ekmekleri düşünüyorlar.Herkese hayırlı günler,
İftara mercimek çorbası
Karışık kızartma
Makarna
Ayran düşünüyorum.
Tatlı dünden baklava var, çayın yanına da tuzlu dakota çekirdek :)
Eşim okuldan gelecekte daha pazara çıkacağız. Evimiz çarşıya uzak, yakında manav yok, bakalım nasıl alıcaz kapanmada taze meyve sebzemizi. Var mı çözüm bilen? Hiç bu kadar uzun olmamıştı yasak.
Pazarlar açık olacaktır diye düşünüyorum yasak boyunca .Evet biz pazara gidemiyoruz diye üzülüyoruz, pazarcılar eve götüreceklerini ekmekleri düşünüyorlar.
Pazarı çok çok severim, annem gibi...
Allahım yardımcıları olsun inşallah.
Yaa inşallah tutar transferiniz ne yaşadığınızı az çok anlıyorum .Bende iki kez kayıp yaşadım .Moralinizi yüksek tutun ,olumsuz şeyler düşünmeyin . Herşey güzel olucak ...İftar Menüm;
Domates çorbası
Makarna (dünden)
Yoğurtlu semizotu
Portakallı revani
Amin, haklısınızEvet biz pazara gidemiyoruz diye üzülüyoruz, pazarcılar eve götüreceklerini ekmekleri düşünüyorlar.
Pazarı çok çok severim, annem gibi...
Allahım yardımcıları olsun inşallah.
Allah gönlünüze göre versinİftar Menüm;
Domates çorbası
Makarna (dünden)
Yoğurtlu semizotu
Portakallı revani