- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
evet canım.Yufka hakkinda mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım.Yufka hakkinda mi?
Sağol ablam sizin ışığınızla oluyorNevrestem ben teşekkür ederim. Elinin değdiği her yer bahar oluyor Sosyal bacımin diyet yaptığını okuyunca unutmadan yazayım dedim.
Hayırlı RamazanlarRamazanda en güzel sahur sofrası annelerin hazırladığıdır. Hiçte üşenmez canlarım, ertesi gün sevdikleri oruçlu diye kimin canı ne isterse onu yapar.
Bende anneyim ama çok maharetli olmayanından. O yüzden taleplerde sınırlı oluyor.
Biz ailece diyetteyiz bu ramazanda, işim daha zor olacak. Kolayıma geldi börek kızartayım, patates kızartayım, iki gözleme yapayım olmayacak malesef. Diyete uygun özellikle sahur sofraları hakkında fikirler görürsem çok sevinirim.
@Mune nice mutlu sağlıklara yaşlara, şu güzelim 40 lı yaşlar en güzel yaşlarmış. Sen şimdi 40 ların nirvanasındasın ne güzel
Kaptanımda burdaymış1 halka ananas da guzel oluyor. Bagirsak temizleyici gerci bol yesil sebzeli olunca zaten sorun olmuyor
Hayırlı RamazanlarHayirli ramazanlar
Cok sukur bugunlere erdiren Rabbime
Sizede hayirli ramazanlarHayırlı RamazanlarHoş geldin
Ananas yağ düşmanı canım kesinlikle haklısın.1 halka ananas da guzel oluyor. Bagirsak temizleyici gerci bol yesil sebzeli olunca zaten sorun olmuyor
Hayırlı RamazanlarHayırlı Ramazanlar herkese.Zaten normalde de bütün hanımların bugün ne yapsam derdi olur Ramazanda daha zor oluyor.Biz Kayseri de eskiden sahurda bile hamur işleri olurdu.Ahhh babanem neLer yapardı.Artik biz de olduğu kadar.Ama kahvaltılıklar kete katmer ne bulursak yeriz artik.
Bende iyiyim çok şükür canımAblaaammmmm
Kıyamammm sende cok güzel yapıosn
İyiyimmmm sen nasılsınnn güzel kalpli
Gelin beraber olsunn aaaa aşkolsun
Diyet menü paylaşın diyet yapanlara fikir olsunHepsine ihtiyacımız var
Bu detoks ana öğün olarak mı tüketiliyor?1 halka ananas da guzel oluyor. Bagirsak temizleyici gerci bol yesil sebzeli olunca zaten sorun olmuyor
Teşekkür ederim sizlere de hayırlı ramazanlar.Hayırlı Ramazanlar
Senin olduğun her yer aydınlık benim için. estağfurullah.Sağol ablam sizin ışığınızla oluyor
Hayırlı Ramazanlar
kesinlikle çok iyi olur. Korumada olduğum için heyecanla o tarif ve menüleri bekliyorumDiyet menü paylaşın diyet yapanlara fikir olsunHepsine ihtiyacımız var
Amin inşaallahTeşekkür ederim sizlere de hayırlı ramazanlar.
Bu virüs derdinden kurtulmak bu ayın duası olsun benim adıma. Kalabalık aile sofralarımıza yine kavuşalım, bu hastalıktan bir kişinin bile canı yanmasın artık.
Bende ev halkına yapsam bile dikkat etmek istiyorumkesinlikle çok iyi olur. Korumada olduğum için heyecanla o tarif ve menüleri bekliyorum