- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kendim tam buğday unu ile bazlama ya da lavaş yapıyorumBugün pazara uğradım bol yeşillik aldım. Yoğurt vazgeçilmezim zaten. Yufka ekmek ya da ekşi mayalı ekmek tüketiyorum genel olarak.
İftar ve sahur menülerimizi burada paylaşacağızResimli,resimsizAnnemiz bile yapsa akşam iftarda ne var yazacağız
Allah kabul etsin herkesinkiniİftar ve sahur menülerimizi burada paylaşacağızResimli,resimsizAnnemiz bile yapsa akşam iftarda ne var yazacağız
Canımmm cennamm...Herkese hayırlı Ramazanlar
Allah kabul etsin herkesinkini
Ben anca annemin paylaşırım
Kuruldum iyice zaten anamın evine
Ohhh bizim yemeklerimiz sizin yemeklerinizi döver
Ohhhh sefan olsunBize fikir olsunAllah kabul etsin herkesinkini
Hayırlı RamazanlarHerkese Hayrli ramazanlar...
Canımmm.. Birtanecik tanemmm neyynn olduuu
Sana da hayırlı Ramazanlar canımmCanımmm cennamm...
Hayırlı ramazanlar gülüm
Canım meyve ve sebze smoothieleri de dene...Müthiş detoks etkisi yapıyor.Evet detoks time, bakalım yulafla oruç nasıl oluyor çok merak ediyorum nevoş özellikle bugün diyeti biraz bozdum telafi olacak bana
Bizim yemekler sizinkileri döver dedin deCanımmm.. Birtanecik tanemmm neyynn olduuu
Hatay sofrası, yaniiAllah kabul etsin herkesinkini
Ablam Ne güzel bir paylaşım teşekkürlerCanım meyve ve sebze smoothieleri de dene...Müthiş detoks etkisi yapıyor.
Mesela şu karışıma bayılıyorum.
Bir yeşil elma, bir salatalık, bir kivi, üç beş dal maydanoz, fındık kadar taze zencefil , su bizzzzt ...sonra bir limon sık tamamdır. Ertesi gün yarım kilo garanti eksi.
AblaaammmmmCanım meyve ve sebze smoothieleri de dene...Müthiş detoks etkisi yapıyor.
Mesela şu karışıma bayılıyorum.
Bir yeşil elma, bir salatalık, bir kivi, üç beş dal maydanoz, fındık kadar taze zencefil , su bizzzzt ...sonra bir limon sık tamamdır. Ertesi gün yarım kilo garanti eksi.
Kıyamammm sende cok güzel yapıosnBizim yemekler sizinkileri döver dedin de
Canımmm nasılsın
Gelin beraber olsunn aaaa aşkolsunHatay sofrası, yanii