• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2021)

Bugün pazara uğradım bol yeşillik aldım. Yoğurt vazgeçilmezim zaten. Yufka ekmek ya da ekşi mayalı ekmek tüketiyorum genel olarak.
Bende kendim tam buğday unu ile bazlama ya da lavaş yapıyorum🤗
Dediğin gibi yeşillik ve yoğurt güzel alternatif😍

İftar ve sahur menülerimizi burada paylaşacağız🤩Resimli,resimsiz🤭Annemiz bile yapsa akşam iftarda ne var yazacağız🤩🤭
Allah kabul etsin herkesinkini
Ben anca annemin paylaşırım :D
Kuruldum iyice zaten anamın evine :D
Ohhh bizim yemeklerimiz sizin yemeklerinizi döver :D

Evet detoks time, bakalım yulafla oruç nasıl oluyor çok merak ediyorum nevoş özellikle 😂😂 bugün diyeti biraz bozdum telafi olacak bana🤪
Canım meyve ve sebze smoothieleri de dene...Müthiş detoks etkisi yapıyor.
Mesela şu karışıma bayılıyorum.
Bir yeşil elma, bir salatalık, bir kivi, üç beş dal maydanoz, fındık kadar taze zencefil , su bizzzzt ...sonra bir limon sık tamamdır. Ertesi gün yarım kilo garanti eksi. :KK76:

Bir yeşil elma, bir salatalık, bir kivi, üç beş dal maydanoz, fındık kadar taze zencefil , su bizzzzt ...sonra bir limon sık tamamdır. Ertesi gün yarım kilo garanti eksi. :KK76:
Ablam 😍Ne güzel bir paylaşım teşekkürler 🤩
Diyet yapan arkadaşlarda yazsa faydalansak😍🤗

Ablaaammmmm 🌹
Bizim yemekler sizinkileri döver dedin de :110:

Canımmm nasılsın :KK60:
Kıyamammm sende cok güzel yapıosn
İyiyimmmm sen nasılsınnn güzel kalpli♥️
Hatay sofrası, yanii🥲🥲
Gelin beraber olsunn aaaa aşkolsun ♥️♥️♥️

Back