- 16 Ağustos 2010
- 293.005
- 602.837
- 43
Hayırlı Ramazanlar canımEki Görüntüle 2823629
Hayırlı ramazanlar canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı Ramazanlar canımEki Görüntüle 2823629
Hayırlı ramazanlar canlar
AblacimmHayırlı Ramazanlar canım
CanımAblacimm
Hayırlı Ramazanlar canımEn sevdiğim topic acilmis tesekkurler Nevosum
Herkese simdiden hayirli ramazanlar.
İnşaallah kilo almadan hatta kilo vererek bu ayı geçiririzBen de yoğurt pulbiber ve limonlu küre başladim. Kilom yok ama göbeğim var. Onun için kür yapayım diyorum bi de bol su içiyorum.
Oruçlu da olunca biraz göbeğimin sineceğini düşünüyorum zira 4 aylık hamileye bağladım. Insanin benim hamile olmadığıma inanası gelmiyor
Ellerine sağlık ablacım Afiyet olsunHerkesin eline emeğine sağlık, o kadar güzel tarifler yapılıyor ki, insan olsa da yesek diyor
Bugün olsa da yesek derkeeeen Oriana 'nın tarifini denedim.
Eki Görüntüle 2823701
Sizlerin yaptıkları kadar göze hitap edemese de lezzetliydi, tarif için teşekkür ederim
Ardından kızımın yaptığı pastayla günlük karbonhidrat seviyesi fulledim
Eki Görüntüle 2823704
Olsun ablam hepsi bizimBu vesileyle hepinize hayırlı ramazanlar, diğer mesajı cepten attım buraya atmışım hahahahahaa
Pooh afiyet,şifa olsunHerkesin eline emeğine sağlık, o kadar güzel tarifler yapılıyor ki, insan olsa da yesek diyor
Eki Görüntüle 2823701
Sizlerin yaptıkları kadar göze hitap edemese de lezzetliydi, tarif için teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2823704
Yaşlılık işte, 49 olunca böyle oluyor demek ki cepten girmiyorum hiç, alışmışım tablete, cep zorluyor resmen :))))Olsun ablam hepsi bizim
Ellerine sağlık,mutlu yıllarHerkesin eline emeğine sağlık, o kadar güzel tarifler yapılıyor ki, insan olsa da yesek diyor
Eki Görüntüle 2823701
Eki Görüntüle 2823704
Ablam alışık olmayınca zor oluyor.Yaşlılık işte, 49 olunca böyle oluyor demek ki cepten girmiyorum hiç, alışmışım tablete, cep zorluyor resmen :))))
Hayırlı RamazanlarBu akşam sahurda haşlanmış yumurta, kahvaltı, önceden ıslattığım kuru yufka, domates salatalık, bir kase yoğurt var. Eşim ve ben beraberiz.Allah kabul etsin. Herkese hayırlı ramazanlar..
geçen yıl ramazanda yapmıştım. Bu sene de düşünüyorum. Sizinle aynı amaçlaBen de yoğurt pulbiber ve limonlu küre başladim. Kilom yok ama göbeğim var. Onun için kür yapayım diyorum bi de bol su içiyorum.
Oruçlu da olunca biraz göbeğimin sineceğini düşünüyorum zira 4 aylık hamileye bağladım. Insanin benim hamile olmadığıma inanası gelmiyor
Sahura ne yapacağıma henüz karar veremedim. Biraz zamansiz oluyor insan acıkmamis oluyor
Hayırlı RamazanlarBu akşam sahurda haşlanmış yumurta, kahvaltı, önceden ıslattığım kuru yufka, domates salatalık, bir kase yoğurt var. Eşim ve ben beraberiz.Allah kabul etsin. Herkese hayırlı ramazanlar..
bizim menüBu akşam sahurda haşlanmış yumurta, kahvaltı, önceden ıslattığım kuru yufka, domates salatalık, bir kase yoğurt var. Eşim ve ben beraberiz.Allah kabul etsin. Herkese hayırlı ramazanlar..