- 16 Ağustos 2010
- 293.020
- 602.880
- 43
Hayırlı RamazanlarHerkese hayırlı ramazanlar :) Biz de sahurda kahvalti tercih edenlerdeniz, Kayserimizin ıçli ketesi, yanına patates kızartması ve kahvaltılıklar diye düşünüyorum bu gece hayırlısıyla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı RamazanlarHerkese hayırlı ramazanlar :) Biz de sahurda kahvalti tercih edenlerdeniz, Kayserimizin ıçli ketesi, yanına patates kızartması ve kahvaltılıklar diye düşünüyorum bu gece hayırlısıyla :)
Ellerinize sağlıkHayırlı RamazanlarHayırlı ramazanlar herkese
Ben ramazan gelmeden önce bi kaç tepsi açma poğaça yapıp attım dondurucuya böyle kolay oluyo.
Bugün de ıspanaklı börek yaptım
Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah
Hayırlı RamazanlarHerkese Hayırlı Ramazan’lar.
Ben kahvaltılık hazırlıyorum genelde bir de olmazsa olmazım patates haşlaması
eline sağlık canım benim. amin cümlemizinHayırlı ramazanlar herkese
Ben ramazan gelmeden önce bi kaç tepsi açma poğaça yapıp attım dondurucuya böyle kolay oluyo.
Bugün de ıspanaklı börek yaptım
Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah
Hayırlı RamazanlarAllah sevdiklerimizle sağlıklı şekilde nice ramazanlara erişmeyi nasip etsin insallah
Hiç düşünmedim şu an aklıma geleni yazıyorum sahur için tost, kahvaltılıklar, çay olabilir yumurta da haşlarım tok tutuyor
Baloncukuma bak hele...bu esen sevgi rüzgarı nereden geliyor ki diye düşünüyordum...meğerse kuşum buradaymışAblaaammmmm
Kıyamammm sende cok güzel yapıosn
İyiyimmmm sen nasılsınnn güzel kalpli
Gelin beraber olsunn aaaa aşkolsun
Hosbulduk
Afiyet olsun canım,sağlıklaAblaaammmmm
Kıyamammm sende cok güzel yapıosn
İyiyimmmm sen nasılsınnn güzel kalpli
Gelin beraber olsunn aaaa aşkolsun
Baloncukuma bak hele...bu esen sevgi rüzgarı nereden geliyor ki diye düşünüyordum...meğerse kuşum buradaymış
Hayırlı RamazanlarHoş geldinHosbulduk
Yufkalari gorunce Bende kendime tahinli ekmek yapayim. Kiskandim
sen ne düşünüyorsun canım kilo yapıp yapmama konusunda, normalde kalorisi çok düşük değilHosbulduk
Yufkalari gorunce Bende kendime tahinli ekmek yapayim. Kiskandim
1 halka ananas da guzel oluyor. Bagirsak temizleyici gerci bol yesil sebzeli olunca zaten sorun olmuyorCanım meyve ve sebze smoothieleri de dene...Müthiş detoks etkisi yapıyor.
Mesela şu karışıma bayılıyorum.
Bir yeşil elma, bir salatalık, bir kivi, üç beş dal maydanoz, fındık kadar taze zencefil , su bizzzzt ...sonra bir limon sık tamamdır. Ertesi gün yarım kilo garanti eksi.
Nevrestem ben teşekkür ederim. Elinin değdiği her yer bahar oluyor Sosyal bacımin diyet yaptığını okuyunca unutmadan yazayım dedim.Ablam Ne güzel bir paylaşım teşekkürler
Diyet yapan arkadaşlarda yazsa faydalansak
Yufka hakkinda mi?sen ne düşünüyorsun canım kilo yapıp yapmama konusunda, normalde kalorisi çok düşük değil
Hayırlı ramazanlar çiçeğeeemmmAllah sevdiklerimizle sağlıklı şekilde nice ramazanlara erişmeyi nasip etsin insallah
Hiç düşünmedim şu an aklıma geleni yazıyorum sahur için tost, kahvaltılıklar, çay olabilir yumurta da haşlarım tok tutuyor