- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Aynen öyle canım. Allah razı olsunİskender başka çeşit istemez kiAllah kabul etsin
Bende adıyamandayımYa yakınmışız bende adıyamandayım
Ya ne güzelBende adıyamandayım
Bende ilçesindeYa ne güzelmerkezde misiniz ben kahtadayım
Bu yaz kurutacağım inşallah abla. Anneannem kurutuyor ondan alırım biraz mutlaka deneyeceğim yazdıklarınıBen çok seviyorum canım:)
Kurutma imkanın varsa az da olsa yapabilirsin.
Ben çok seviyorum canım:)
Kurutma imkanın varsa az da olsa yapabilirsin.
Profildeki güzel ötesi hatun hintli bir aktris olan aiswarya rai . Hakikatten güzel hatundur. Vakti olana sarbjit isimli ağır dram filmini öneririm. Filmlere ağlamam diyenleri düelloya çağırıyorumAyy inşallah çok isterim.
Nevreste hep aklımda profildeki fotoğraf gibi
Saçma biliyorum ama
Buğday tenli Işıl Işıl yüzlü hamarat,eli lezzetli bir hanımefendi hayal ediyorum.
İnşaallah canımBu yaz kurutacağım inşallah abla. Anneannem kurutuyor ondan alırım biraz mutlaka deneyeceğim yazdıklarını
Buzdolabında muhafaza edebilirsin veya haşlayıp buzluğa atabilirsin:)
Burda hiçbir şey kurumuyor. Trabzondayım
Aldığım kuru patlıcan ve kabaklar bi süre sonra yumuşayıp küfleniyor. Hep cöpe atıyorum. dayanamayip gene alıyorum. Kisa bi zaman sonra yine hoop çöpe.
Neme dayanmıyor. Oysaki çok cok severim.
Ben bir dönem takmıştım hint filmlerine shah rukh khan,kajol,Katrina Kaif filmlerini izlemiştim.Profildeki güzel ötesi hatun hintli bir aktris olan aiswarya rai . Hakikatten güzel hatundur. Vakti olana sarbjit isimli ağır dram filmini öneririm. Filmlere ağlamam diyenleri düelloya çağırıyorum
Benden ondan daha güzelimProfildeki güzel ötesi hatun hintli bir aktris olan aiswarya rai . Hakikatten güzel hatundur. Vakti olana sarbjit isimli ağır dram filmini öneririm. Filmlere ağlamam diyenleri düelloya çağırıyorum
Hiç şüphesizBenden ondan daha güzelim
Hadi bakalım. Sonra düşüncelerini bildirmeni bekliyorumBen bir dönem takmıştım hint filmlerine shah rukh khan,kajol,Katrina Kaif filmlerini izlemiştim.
Ben yumoş reklamına ağlayan insanım elalemin nikahında gelin damat gülerken gözleri sulanan biriyimDüellonun yanından geçemem o konuda.
filmi izlicem mutlaka merak ettim bi ağlayıp geleyim
Yalnız afetmiş kendileri de ya.Gözler efsane.
Hic aklima gelmemişti desem herkes beni salak zannedecek ama gerçekten gelmediBuzdolabında muhafaza edebilirsin veya haşlayıp buzluğa atabilirsin:)
Ziyan olacağına öyle yap canım:)Bizde kalırsa yazın nemlenmesin diye haşlar dolaba koyarız hem hazır olur:)Hic aklima gelmemişti desem herkes beni salak zannedecek ama gerçekten gelmedi