Ucundan yakalamisimMalatya'dayım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ucundan yakalamisimMalatya'dayım canım
O taş fırınların olduğu yerlere taşınmak istiyorum ben İstanbul'da bulmak zor oluyor. Benim yaşadığım mahalleye uzak yani .Ellerinize sağlık .Teşekkürler Bizim burda taş fırınlar var içini hazırlayıp gönderiyorum fırına
Ay benim erkek arkadaşımda Malatya’lı.Korona bitse aileler tanışabilse de kuru dolmalarından bende faydalansam diye o anlattıkça hayal kuruyorum bazen.Boğazımıza da çok düşkün olduk kilo aldık İkimizde.Kiraz yaprağı sarması,analı kızlı yerim diye bekliyorum Kuru kayısı,kuru dut hazırlayıp gönderiyor anneannesi.Acıktım ben galiba iyiceMalatya'dayım canım
O zaman bizim gelinimizsinAllah tamamına erdirsinSen şimdiden buralı olmuşsunAy benim erkek arkadaşımda Malatya’lı.Korona bitse aileler tanışabilse de kuru dolmalarından bende faydalansam diye o anlattıkça hayal kuruyorum bazen.Boğazımıza da çok düşkün olduk kilo aldık İkimizde.Kiraz yaprağı sarması,analı kızlı yerim diye bekliyorum Kuru kayısı,kuru dut hazırlayıp gönderiyor anneannesi.Acıktım ben galiba iyice
Ya yakınmışız bende adıyamandayımMalatya'dayım canım
Evet çok yakınızYa yakınmışız bende adıyamandayım
Sağolun çok güzel oluyor taş fırın yemekleri sürekli gönderirim ben keşke her yerde olsaO taş fırınların olduğu yerlere taşınmak istiyorum ben İstanbul'da bulmak zor oluyor. Benim yaşadığım mahalleye uzak yani .Ellerinize sağlık .
İnşallah Gezmeyi de seviyoruz ama en çok gitsek neler yeriz diye düşünüyoruz valla.Daha gitmeden kayısı kola,kömbe vs ezberlemişim sanki tatmış gibiO zaman bizim gelinimizsinAllah tamamına erdirsinSen şimdiden buralı olmuşsun
Bende yeni geldim sayılır.17 yıl dışardaydım.Buraya geldik 5-6 ay sonra malum covid geldi .Bende çok bilmiyorum.İnşallah Gezmeyi de seviyoruz ama en çok gitsek neler yeriz diye düşünüyoruz valla.Daha gitmeden kayısı kola,kömbe vs ezberlemişim sanki tatmış gibi
Ayy inşallah çok isterim.Bende yeni geldim sayılır.17 yıl dışardaydım.Buraya geldik 5-6 ay sonra malum covid geldi .Bende çok bilmiyorum.
Gelirsen beklerim
Çok teşekkür ederim canımAyy inşallah çok isterim.
Nevreste hep aklımda profildeki fotoğraf gibi
Saçma biliyorum ama
Buğday tenli Işıl Işıl yüzlü hamarat,eli lezzetli bir hanımefendi hayal ediyorum.
Ben kendim yapıyorum. Çok güzel oluyor. Tavada pişince yumuşak oluo. Fırında daha çıtır oluyo. Hazır lahmacunlar yedikten sonra mide rahatsız oluo. Çünkü içindeki soğan beklemiş oluo genelde. Oda çok gaz yapio. Evdeki taze taze yapınca harika oluo. Hiç rahatsız etmio. Diyetteyim. Biraz daha kilo vereyim yapicam inşallahEllerinize saglik lahmacunu kendiniz mi yapiyorsunuz? Denemeyi cok istiyorum ama taş firin tadi vermez gibi geliyor.
İskender başka çeşit istemez ki Allah kabul etsinBen de iskender yapacağım ve de salata. Çok çeşit imkanım olmuyor
Ben çok seviyorum canım:)Ooo maşallah ne çok şey oluyormuș ben pek yapmam ve yemem ama bu sene bi merak saldım kuru domatese hoşuma gidiyor