Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnce tantunı yada musakkaYarın akşama bir oğlum menemen istiyor, öbürü pişi, benim gönlüm tantuni ya da musakkadan yana. Bakalım kimin dediği olacak :)
İnanmıyorum pişti olmuşuzBugun gec kaldim yazmaya iftara kabak yemegi yanina pizza yaptim sahur icinde corba var ama yanina ne olsa bilemedim .
Cok gecmis olsun. Bir an once sagliginiza kavusun insallah.Sizin menülerinizi okuyup biraz moral buldum.
Bizim için bu yıl Ramazan garip geçiyor çünkü
oruca başlayamadık.
Fidye vereceğiz eşimle.
Allah hepinizin oruçlarını kabul etsin,
vücudunuza sağlık,
sofranıza huzur ve bereket versin.
Kabak ve pizzayi bagdastirmama gulmustum bende ama yanliz degilmisim ve de Gyet iyi gitti ya ellerine saglik hicbirseyide ziyan etmemissin bayiliyorm bende evde birseyi degerlendirebilirsemİnanmıyorum pişti olmuşuz
Bizde de dünden kabak çorbası ve pizza vardı,
Pizzanın domates sosundan biraz kalmıştı tereyağ ekleyip yumurta kırdım melemen gibi oldu, çay yaptım kahvaltı gibi yaptık
Bende onla başladım sonra farklı bir şeye yöneldimBugun sahura küp küp patates yapıp yumurta kırmayı dusunuyorum
Yaaa benımkı suan pişme asamasındaBende onla başladım sonra farklı bir şeye yöneldim
Hamarat hatunBiz kahvaltı yapıyoruzAma yarın bende patatesli yumurta yapayım