Bende yemek yapmayı severim aslında lezzetlide oluyor hiç bilmiyorum değil tabi ama sunum görüntü filan eksik bende nasıl olsa midemize gitcek gibi düşündüğümden sanırım ben erkek gibi büyüdüm ondan galiba kadınlara özgü inceliklerim yok maalesefÇok şanslısınız:)Yemek yapmayı sevmek lazım :)Sevdiğiniz zaman zor gelmiyor ve sürekli farklı şeyler deneme isteği oluyor:)
Ben çok seviyorum ondan bu görevi kimseye bırakamam:)
Hastalığınız var mıydı? Mideniz rahatsiz oluyor sanirim bende zorlaniyorum ama kendimi tutuyorum iftardan 2 saat sonra icmeye başlıyorum suyu. Boyle daha rahatim. Yudum yudum 4 büyük bardak ictim dün. 6 ya kadar cikarmaya gayret ediyorum. Sahurda mide koruyucusuna basladim yoksa kötü oluyordum tüm tedbirlerime rağmen, onunla birlikte bir bardak su iciyorum sadece. Yemek uzerine icilen su maalesef hastalarda asiri sorun olusturuyor.Günaydın canım cumamız mübarek, dualarımız kabul olsun en yakın zamanda inşallah.
Bu gidişle sahursuz oruç tutanlar derneği başkanı olacam.
Kocam ezan okunurken uyandırmasa ilaç ve susuz kalacaktım.
İftarda aşırı su ve ayran içip vücudumu ağırlaştırıyorum. Sonra da böyle kıpırdayamıyorum maalesef.
Biraz iş yapayım da sonra iftarı düşünürüz artık.
Hepimize muhteşem Cuma olsun inşallah.
Uzeri yanık sütlaç en sevdiğimGünaydınlar
Etli nohut
Bulgur yada pirinc pilavı
Dünden fırın sütlac ama üzeri yanmaya yüz tutmus
Hayırlı iftarlar.
Günaydın size de hayırlı cumalarGünaydın kızlar Hayırlı Cumalar
Tantuni yapacaktım ama benim de canım sac kavurma çekti, hemen dönüş yapıyorum :)Hayırlı Cumalar
Bugünkü iftar menümüz
Tarhana çorbası
Sac kavurma
Sebzeli bulgur pilavı
Yeşil salata
Ayran
Cevizli baklava
Ellerinize sağlık, afiyet bal şeker olsun şimdidenTantuni yapacaktım ama benim de canım sac kavurma çekti, hemen dönüş yapıyorum :)
Tok tutmasını istiyorsanız bir kaşık yulaf ekleyin .Birde böyle deneyin :)Sahur pek çoğumuzda olduğu gibi kahvaltı.Bugün yumurtayı haşlanmış değilde peynirli omlet şeklinde yedik ama haşlanmış kadar yok tutmuyor sanki.