- 17 Nisan 2016
- 1.028
- 2.627
Allah şifa versin inşallah.Çok çok geçmiş olsun.Rabbim oruclarinizi kabul eylesin dualarınız da bana ve 5 yaşındaki oğluma yer verir misiniz
Çok geçmiş olsunKizlar hayırlı ramazanlar koronayla uğraşıyorum o yüzden yazamadım bu sene çok zor günler geçiriyorum oğlum geçen hafta hastanede yattı ciğerlerine tutulum olmuş
Bende oruç tutamıyorum okadar halsiz bitkinim ki.dualarinizi eksik etmeyin kizlar çok ihtiyacım var
Çok geçmiş olsunKizlar hayırlı ramazanlar koronayla uğraşıyorum o yüzden yazamadım bu sene çok zor günler geçiriyorum oğlum geçen hafta hastanede yattı ciğerlerine tutulum olmuş
Bende oruç tutamıyorum okadar halsiz bitkinim ki.dualarinizi eksik etmeyin kizlar çok ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun Allah oğlunuza da size de acil şifalar versin inşallahKizlar hayırlı ramazanlar koronayla uğraşıyorum o yüzden yazamadım bu sene çok zor günler geçiriyorum oğlum geçen hafta hastanede yattı ciğerlerine tutulum olmuş
Rabbim hayırlı şifalar versin. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz İnşaAllahKizlar hayırlı ramazanlar koronayla uğraşıyorum o yüzden yazamadım bu sene çok zor günler geçiriyorum oğlum geçen hafta hastanede yattı ciğerlerine tutulum olmuş
Allah razı olsunAllah şifa versin inşallah.Çok çok geçmiş olsun.
Amin inşallah çok sağolunRabbim hayırlı şifalar versin. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz İnşaAllah
Amin canim çok sağolunÇok geçmiş olsun Allah oğlunuza da size de acil şifalar versin inşallah
Tavuğu yaptım, biz çok beğendik, ara ara yapar yeriz inşallah Allah nasip ederse :) Tarif için teşekkürlerimi sunuyorumBizim evde tavuğun her türlü gideri var
Amin canim rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul eylesinah çok üzüldüm.
Allah'ım acil şifalar versin en yakın zamanda inşallah.
Sağlıklı haberlerini alalım en yakın zamanda inşallah arkadaşım.
Begendiginize cok sevindimTavuğu yaptım, biz çok beğendik, ara ara yapar yeriz inşallah Allah nasip ederse :) Tarif için teşekkürlerimi sunuyorum
Çorba sonrası bi dinlenme veriyor musunuz mideye, az da yeseniz peş peşe farklı şeyler yemekten oluyor olabilir bir an da uzun açlıktan sonraKizlar iftarda cok yememeye dikkat ediyorum. Ama yine de yenekten sonra cok rahatsiz oluyorum
Safra kesesi sorunumdan kaynaklaniyor olabilir mi bilemiyorum.
Yaa geçmiş olsun, başka zaman da böyle misiniz?Kizlar iftarda cok yememeye dikkat ediyorum. Ama yine de yenekten sonra cok rahatsiz oluyorum
Çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin, inşaallah bir an önce atlatırsınız,Kizlar hayırlı ramazanlar koronayla uğraşıyorum o yüzden yazamadım bu sene çok zor günler geçiriyorum oğlum geçen hafta hastanede yattı ciğerlerine tutulum olmuş
Aynen canım ben de öyle.Kizlar iftarda cok yememeye dikkat ediyorum. Ama yine de yenekten sonra cok rahatsiz oluyorum
Çok su içmek mide asidini seyrelttiği için hazmı zorlaştırır diye bir şey okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.Aynen canım ben de öyle.
Ben su,çay,ayran çok yükleniyorum.
Ona bağlıyorum.
Hele bugün yemek hiç yiyemedim.