- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım.Başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin. Bende çok yakın zamanda babamı kaybettim başa gelmeden böyle acı olduğunu bilmiyordum insanın içi yanıyor resmen. Ben gurbetteyim canım isteyince ziyaret bile edemiyorum kabrini, çok özlüyorum çok Rabbim bütün ölmüşlerimize rahmet eylesin İnşaAllah...
Cok gecmis olsun.Kizlar hayırlı ramazanlar koronayla uğraşıyorum o yüzden yazamadım bu sene çok zor günler geçiriyorum oğlum geçen hafta hastanede yattı ciğerlerine tutulum olmuş
Bende oruç tutamıyorum okadar halsiz bitkinim ki.dualarinizi eksik etmeyin kizlar çok ihtiyacım var
Oğlumun alerjik bı durumu var sanırım o yüzden bu kadar ağır gecirdi ne yazık ki artık çocuklarında etkiliyo bu illet Allah razı olsunCok gecmis olsun.
5 yas cocuklari da tutuyor muymus
7 9 yas arasi riskli demistu eczaci bu yeni mutasyonda.
Iyi mi suan oglunuz? Rabbim sofa versin bu mubarek ay hurmetine.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinKizlar hayırlı ramazanlar koronayla uğraşıyorum o yüzden yazamadım bu sene çok zor günler geçiriyorum oğlum geçen hafta hastanede yattı ciğerlerine tutulum olmuş
Bende oruç tutamıyorum okadar halsiz bitkinim ki.dualarinizi eksik etmeyin kizlar çok ihtiyacım var
ah çok üzüldüm.Kizlar hayırlı ramazanlar koronayla uğraşıyorum o yüzden yazamadım bu sene çok zor günler geçiriyorum oğlum geçen hafta hastanede yattı ciğerlerine tutulum olmuş