Arkadaşım basit kapaklı ızgaralar oluyur.Yine yemek konusunda tıkandım
Menü okumaya geldim
Her gün bir şeyler düşünüp yapmaktan çok sıkıldım
Bizim evde fırın yok tek set üstü
Aklıma bugün durup durup balık geliyor
Şöyle bir ızgara balık olsaydı özledim
Tam bahsettigim yerde mi senin de canim?
Artik bunu dusunmekten kendimi hasta edicem. Internette okuyorum beyin anevrizmasi falan yaziyor daha da geriliyorum.
Sahurda agri kesici icip yattim suan yok agrim. Ama etkisi gecince baslar kesin
Ben boyna dogru bi hissetmiyorum sadece o dedigim bolge. Artik korkutmaya basladi beni. Gece uyurken ben de hissetmiyorum. Ama sahura kalkayim ya da sabah kalkayim hafif hafif hissettirmeye basliyor hemen.Sol kulağımın arkasından boynumun ve ense kökümün sol tarafını içeren alan, lanet bir ağrı gündüz dinlenmek falan etki etmiyor illa gece uyuyacağım. Bir de cereyanda kalınca oluyor o ağrı sanırım boynumdaki kasların tutulmasından. Anevrizma falan olsa ağrı kesici ile dinmez ağrınız, o çok farklı bir şey bildiğim kadarıyla
Afiyetle yiyin.Hayırlı günler
İftarda kiraz yaprağı sarması dünden
Çökertme
Trileçe
Hepimize hayırlı iftarlar
Sağol canımAfiyetle yiyin.
Bende Kv den öğrendim kiraz yapraklı köfteyi çok severek yaparım.
Geçmiş olsun AllahAttım kendimi sokağa bugün, 6000 adım yürüdüm, çok tatlı rüzgarlı bir hava vardı, güzel bir parkımız var burada oraya da uğradım, ayakkabılarımı çıkarıp çimlere bastım, başağrım birden bıraktı, günlerdir ağrıyor ş... siz, biraz topraklama lazımmış galibacorona günlerinde toprak özlemi hatırası olarak ayaklarımın resmini bile çektim Ne büyük nimetmiş toprağa basmak, yürümek, çok şükür Rabbime
Bugün iftar menümüz;
Tarhana çorbası
Pazı yemeği(ıspanak gibi pişirdim )
Bulgur pilavı
Pazı saplarından tava
Cacık
Biraz mücver ve karışık kızartmam da var onlarıda koyarım ortaya bitsin atılmasın
Eşimin baklavası var, bende biraz dondurma yerim
Aklım, ruhum pazıdaiçim şişti patlıcan ve kızartma türevlerinden, sebze açlığı çekiyorum şu an. Eşim oruçlu diye canının çektiği şeyleri yapıyorum onlarda hep kızartılarak yapılan şeyler, bayıldım artık
Malatya 'lıSağol canım
Kv nereli:)
Ben boyna dogru bi hissetmiyorum sadece o dedigim bolge. Artik korkutmaya basladi beni. Gece uyurken ben de hissetmiyorum. Ama sahura kalkayim ya da sabah kalkayim hafif hafif hissettirmeye basliyor hemen.
HemşerimGeçmiş olsun Allah
Malatya 'lı