- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
Bende aynı şeyleri yaşıyorum uyandiktan sonra tekrar uykuya dalmam öyle geç oluyo ki 2 saate oğlum uyaniyoGunaydin kizlar nasilsiniz?
Bu sahura kalkma isi beni cok yoruyor. Uykum bolunuyor. Sahurdan sonra tekrar dalmam 1 2 saatimi aliyor. Tam uyumusken de artik oglum uyanıyor ve uykumu alamiyorum. Tum gun ceset gibi oluyorum
Esim kabul etse gece yer yatariz. Sahura kalkmayiz ama o da onu istemiyor daha uzun olacak diye. O da hakli cunku disarida calisiyor. Allah'im günah yazmasin ama ramazan bitsin diye dua eder oldumneyse bu kadar negatiflik yeter.
Sahurda
Esime kiymali bana mantar sucuk kasarli pide
Haslanmis yumurta
Domates salatasi
Esime yogurt ve cay
Bana soda
Iftara
Sütlü şehriyeli havuç çorbası (Oglum sadece bunu iciyor)
Eşime patates patlican oturtma
Bana kremali mantarli tavuk (Eşim mantar yemiyor)
Pirinç pilavı (Dünden)
Salata
Meyve
Benim sizin huysuz ile aynı damak zevkimiz ortak anlaşılan.Arpacık soğan, havuç, patates ve minik köftelerle sulu köfte yaptım.
Görünüşü çok güzel umarım tadı da öyledir.
Kocam mercimekli bulgur pilavı istedi.
Huysuza mercimek karıştırmadan ayırdım.
Taze naneli, çörek otlu, keten tohumlu cacık dolapta soğuyor.
Dünden biraz zeytinyağlı semizotu var.
Tatlı olarak dondurma var.
Allah hepimizin sofrasına afiyet ve bereket versin.
Oruçlarımızı kabul etsin inşallah.
Hayırlı iftarlar...
Ah kıyamam canım.Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Bu sahura kalkma isi beni cok yoruyor. Uykum bolunuyor. Sahurdan sonra tekrar dalmam 1 2 saatimi aliyor. Tam uyumusken de artik oglum uyanıyor ve uykumu alamiyorum. Tum gun ceset gibi oluyorum
Esim kabul etse gece yer yatariz. Sahura kalkmayiz ama o da onu istemiyor daha uzun olacak diye. O da hakli cunku disarida calisiyor. Allah'im günah yazmasin ama ramazan bitsin diye dua eder oldumneyse bu kadar negatiflik yeter.
Sahurda
Esime kiymali bana mantar sucuk kasarli pide
Haslanmis yumurta
Domates salatasi
Esime yogurt ve cay
Bana soda
Iftara
Sütlü şehriyeli havuç çorbası (Oglum sadece bunu iciyor)
Eşime patates patlican oturtma
Bana kremali mantarli tavuk (Eşim mantar yemiyor)
Pirinç pilavı (Dünden)
Salata
Meyve
Huysuzun yemek seçme işi sonradan başladı.Benim sizin huysuz ile aynı damak zevkimiz ortak anlaşılan.Geçen gün iftarda kumpir istemesinde de aynısını düşündüm. Haftasonu bizde de kumpir niyeti var iftarda, benim yüzümden.
Aynı görümcemin 20 yaşındaki oğlu gibi. Hep ikimize ayrılır yemekler.
Hımmm...Huysuzun yemek seçme işi sonradan başladı.
Küçükken her şeyi yerdi.
Umarım geçici bir dönemdir.
Kardeşim üzülme abla, askere gidip gelsin düzelir diyor.
Gündeminde eğitim için yurtdışına gitmek var.
Orda hepten sefil olmaz inşallah.
Çocuklarım küçükken ben de öyleydim, birde çalışıyordum o dönem, çocuğunuz büyüyünce rahat edersiniz, tabiki sabah kalkıp işe gitme durumunuz yoksa, o çok kötü oluyor işte :)
Ben normalde kafami yastiga koydugum gibi dalarim. Ama sahurda uyku dagiliyor yemek hazirla ye derken. E bir de mide dolu yatinca dalamiyorum. Tam 5te 5.30da uyudum derken en gec 8.30da oğlum uyaniyor. Ben cesetBende aynı şeyleri yaşıyorum uyandiktan sonra tekrar uykuya dalmam öyle geç oluyo ki 2 saate oğlum uyaniyo
Söyle yatipta hemen uyuyan insanlara öyle özeniyorum ki
Biz 1 gibi yiyip yatıyoruz eşimle yoksa bende ruh gibi oluyorum gündüz
Ah kıyamam canım.
Allah'ım yardımcın olsun inşallah.
Ben hiç saymam günleri de galiba artık az kaldı, Allah'ım izniyle bundan sonrası kolay geçer inşallah.
Allah'ım şifa versin inşallah canım.Ben de saymazdim Lalem. Bu yil hava serin kolay olacak dedim bu sefer de uykusuzluk cikti :)
Bir de kafamin sol tarafi nasil diyim sol kulagimin ust caprazinda surekli agri hissediyorum. Virus biraz azalsa beyin cerrahına gidicem. Internetten okumayi pek sevmem az bakindim felaket senaryoları vardi hep kapattim.
Hem o agri hem uykusuzluk hem oglumun saniye durmamasi bu yil cok yordu beni ilk kez.
Ben de saymazdim Lalem. Bu yil hava serin kolay olacak dedim bu sefer de uykusuzluk cikti :)
Bir de kafamin sol tarafi nasil diyim sol kulagimin ust caprazinda surekli agri hissediyorum. Virus biraz azalsa beyin cerrahına gidicem. Internetten okumayi pek sevmem az bakindim felaket senaryoları vardi hep kapattim.
Hem o agri hem uykusuzluk hem oglumun saniye durmamasi bu yil cok yordu beni ilk kez.