- 23 Eylül 2016
- 515
- 1.624
İnanın bende öyleyim gece kalkıp yemek hazırlamaya değilde geri nasi uyucam diye düşünmekten geriliyorum sizinki yine uyumuş bazen benim oğlum 7 buçukta en geç 8 de uyaniyoBen normalde kafami yastiga koydugum gibi dalarim. Ama sahurda uyku dagiliyor yemek hazirla ye derken. E bir de mide dolu yatinca dalamiyorum. Tam 5te 5.30da uyudum derken en gec 8.30da oğlum uyaniyor. Ben ceset
Ne güzel bir ben kilo veremedim bu ramazanEşim artık hiçe yakın yemek yiyor
İşte normal düzene döndüler, her gün çalışıyor, yemek yiyip 2 gibi yatıyor, uykusuzluktan perişan onunla beraber bende. Bugün hava sıcaktı, canı yemek istemedi iftarda soğan kavur dedisahurda zaten kuş kadar yiyor, acıkmıyorum diyor, 4 kilo verdi Ramazan başından beri
İftar menüsü
Soğan kavurma
Menemen
Mücver
Azıcıkta kızarmış patates
Sahuru bilemiyorum şu an ilerleyen saatlerde bakacağım
Rabbim herkesin ibadetlerini kabul etsin
Ne güzel bir ben kilo veremedim bu ramazan
Herkes zayıflamış benim çevremde de
Ablacım misâfir de olsa bu kadar çok şey yapılır ve yenir mi?İftar menüm
Mercimek Çorbası
Patatesli Hamur Yemeği (Adını uydurdum ne bilmiyorum çünkü)
Fırında Soslu Tavuk
Arpa Şehriye Pilavı
Patlıcan Salatası
Salata
Cacık
Barbunya Pilaki
Tatlı
Karpuz
Sahur menüm
Kıymalı Yumurta
Menemen
Sucuk
Haşlanmış Yumurta
Çay
Bugün zorunlu misafirim var ondan liste uzadı
Doğrudur sahursuz yaptığında vermesen bile kilo almıyorsunRamazanda kilo alınıyor genelde
Eşim uykusuzluktan perişan, sahurda usulden iki lokma atıyor ağzına, tek öğünle tutuyor resmen orucu. Acıkmıyorum iftar geç sahur erken diyor ondan oldu sanırım
Bir de tok yatınca o rüyalardan hayır gelmiyor hiç :)Bdv den geliyorum kızlar şu an. Bu aldatma hikayeleri okudukça rüyamda eşim üstüme kuma getiriyor. Her seferinde de başka başka kadınlar. Hayır güzel olsalar içim yanmicak da...
Bakma su bdv ye kafayi yedin diyor
Iftarda tavuk dürüm yaptım kendimce. Ama tarif istemeyin çünkü ben pek sevmedim
Sahurda da eşim uyumuş kalmış koltukla. Ben de tost yaptım.
Şimdi namaz kılıp yatacağım. Bakalım bizim beyefendi bu gece kimle evlenecek
Oyhhh ablacım tazmanya canavarı mi geldi misafirliğeİftar menüm
Mercimek Çorbası
Patatesli Hamur Yemeği (Adını uydurdum ne bilmiyorum çünkü)
Fırında Soslu Tavuk
Arpa Şehriye Pilavı
Patlıcan Salatası
Salata
Cacık
Barbunya Pilaki
Tatlı
Karpuz
Sahur menüm
Kıymalı Yumurta
Menemen
Sucuk
Haşlanmış Yumurta
Çay
Bugün zorunlu misafirim var ondan liste uzadı
O ağrı bende de var, uyku düzeninin bozulmasından oluyor. Gece düzgün uyursam geçiyor kendiliğinden, yıllardır böyle
O ağrı bende de var, uyku düzeninin bozulmasından oluyor. Gece düzgün uyursam geçiyor kendiliğinden, yıllardır böyle
O aslinda benim de aklima geldi ama yazin cok sicak cekmez mi?İnanın bende öyleyim gece kalkıp yemek hazırlamaya değilde geri nasi uyucam diye düşünmekten geriliyorum sizinki yine uyumuş bazen benim oğlum 7 buçukta en geç 8 de uyaniyo
Işık girmesi için biz çözümü karartıcı perde blackout diyede geciyo onda bulduk baya farketti
Aksine yazın oda bayağı serin oluyor kışın da ısıyı içerde tutuyo sıcacık oluyo.dışarıdan gelen sesi de bayağı kesiyo.O aslinda benim de aklima geldi ama yazin cok sicak cekmez mi?
Kurutma makinemiz yok ama su perdeyi ciddi ciddi düşünücem :)Aksine yazın oda bayağı serin oluyor kışın da ısıyı içerde tutuyo sıcacık oluyo.dışarıdan gelen sesi de bayağı kesiyo.
bence insanlık adına yapılmış en iyi iki eşya blackout perde ve çamaşır kurutma makinesi
Yok çok cekmiyo ama güneşe ve ışığa baya faydası oluyoO aslinda benim de aklima geldi ama yazin cok sicak cekmez mi?
Hepsi tadımlık zaten. Ramazan olunca ne yiyeceğini bilemediğim için bir kaç şeyle sınırlı kalmak istemedim.Ablacım misâfir de olsa bu kadar çok şey yapılır ve yenir mi?
Hasta olursunuz Allah muhafaza.
Ay valla pek tanımadığım için az az yaptım bir şeyler. Ramazan aç kalmasın dedimOyhhh ablacım tazmanya canavarı mi geldi misafirliğe