- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.938
Bizim sahur menümüz fikstir, hiç değişmez , Ramazana özel, hiç de sıkılmıyoruzSahurda kahvaltı yapıyoruz da. Yapacak bir şey bulamıyorum ya. 4 5 tane şey var dönüp dolaşıp onları yiyoruz daha dün yemiştik sanki bunu diyoruz
Korona geçip restoranlar açılınca gideceğim ilk yerlerden biri balık lokantası olacak İnşallah :) çook özledim balık yemeyi.Yaşadığımız yerde bir balıkçı var 12 ay istediğimiz balık bulunuyor.
kışın zamanıdır aslında.suyun en soğuk olduğu dönemde yenir en lezzetlisi.
hamsinin kulağına kar suyu kaçacakki lezzetli olsun denir hatta:)
amaaaaa geçen gün iftar saatinde biri balık kızartmış mis gibi koktu canım çok istedi
Bu çocuklara ayrı yemek pişirmek de ayrı bi dert benim oğlumda öyle çok yemek seciyo kiMerhaba herkese
Az kalsın sahura kalkamıyordum. Alarmı kapatıp geri yatmışım 20dk kala uyandırdı Rabbim şükür
Akşam değişik bir iftar menüm var :) ilk defa iftara pizza yapacağım.
Pizza
Patates kızartması
Ayran - bana şalgam suyu
Söğüş domates - soğan - salatalık
Kızım tabiki pizza yemez ona henüz bulamadığım başka bir yemek.
Hepimizin iftarı bereketli olsun
Bence şekerpare:)Dünkü yemekleri bitiremediğimiz için menü aynı ama tatlı olarak vezirparmağı mı şekerpare mi karar veremiyorum
Bu arada ev pizzasina bayılırım elinize sağlıkMerhaba herkese
Az kalsın sahura kalkamıyordum. Alarmı kapatıp geri yatmışım 20dk kala uyandırdı Rabbim şükür
Pizza
Patates kızartması
Ayran - bana şalgam suyu
Hemen mutfağa gidiyorum :)Bence şekerpare:)
Elinize sağlık şimdiden benimde kekim güzel olmuş iftardan sonra bı bardak çay yaninaHemen mutfağa gidiyorum :)
Burası serin pardon soğuk. Hic su sorunu yaşamıyoruz. Hatta dun iftardan sonra sadece 2 bardak içtim:)Aboo cok susatmazmi bu Menü
Ellerine sağlık afiyet olsun
Afiyet olsun .Bayılırım pizzali menulere.Hele gecen iftara yaptım. Tadi daha leziz geldi ac ac.Merhaba herkese
Pizza
Patates kızartması
Ayran - bana şalgam suyu
Yaaa nedir?Bizim sahur menümüz fikstir, hiç değişmez , Ramazana özel, hiç de sıkılmıyoruz
Ay ne güzel. Bende çok severim balıkYaşadığımız yerde bir balıkçı var 12 ay istediğimiz balık bulunuyor.
kışın zamanıdır aslında.suyun en soğuk olduğu dönemde yenir en lezzetlisi.
hamsinin kulağına kar suyu kaçacakki lezzetli olsun denir hatta:)
amaaaaa geçen gün iftar saatinde biri balık kızartmış mis gibi koktu canım çok istedi
tereyağlı pide kızartması, çok da bişey değil ama biz seviyoruz :)Yaaa nedir?
Bende bugün çok halsizimSlm kizlar bugün zor geciyor cok halsizim oyüzden pekbirsey hazirlamicam.
Sahur peynir zeytin ekmek cay
Iftar bulgur pilavi dünden
Taze fasulye
Salata ve ayran