- 26 Mayıs 2018
- 8.193
- 38.713
- 548
- 51
Ellerine sağlık arkadaşım.Tabii
1 kg tavuk göğüs
Sosu için
1 su bardağından biraz eksik un
1 yumurta
2 diş sarımsak
1 su bardağından biraz eksik süt
Köri,kırmızı biber,kimyon,tuz.
Sos malzemelerini karıştırarak koyu kıvamlı bir sos elde ediyoruz.
Tavuğu sosun içine koyup en az 3 saat bekletiyoruz. (Yumuşacık olması için beklemesi önemli)
Kızartmak için soslu tavuğumuzu galeta unu ile güzelce kaplıyoruz.
Kızartıp,ketçap,mayonez ve sevdiğimiz soslarla servis ediyoruz.
Afiyetler olsun.
Elma dilimi patates ile birlikte güzel bir fırın yemeği yapabilirsin canım.Ellerine sağlık arkadaşım.
Eminim süper olmuştur.
Ben de buzlukta bir kaç parça tavuk kalça buldum, ben en çok o kısmını severim, bir kısmını atmışız demek ki buzluğa.
Sen gibi ocakta kızartma değil de fırında bir şeyler yapalım yarına diyoruz. Ocakta kızartma çok yorucu cidden. Helal olsun.
İnşallah bakalım.Elma dilimi patates ile birlikte güzel bir fırın yemeği yapabilirsin canım.
Sanırım bu bekar hayati yaşamakla ilgili.Hayranım yemek yapan,hatta yaparken yardım eden erkeklere. Benim eşim yiyeceği meyveyi soymak harici hiçbir şeye elini bile sürmez.
Çok ama çok üzüldüm.Günlerden birgün nasıl olduysa adamın yemekleri ekşimiş. Adam da yemek yapmayı filan bilmiyor tabi. Ekşimiş yemeklerine şeker atıp yemis eksiliği hissetmemek icin.
Aboo cok susatmazmi bu MenüSahurda sac böreği ve kahvaltılık yedik
Iftar Menümüz
*Arabaşı
*Nohut Yemeği
*Saç Kavurma
*Mantarli Pilav
*Kemal Paşa
ayni yemekler bugün devamsebzeli kuskus pilavı (çok iyi yapamadım sanki ya da benim damak tadıma uymadı)
tarhana çorbası
salata
sütlaç a bayılırım kulakları çınlasın anacim her Ramazan yapardı hoşaf ve sütlaç çocukluğumun ramazan sofrasında eksik olmazdı hey gidi günlerbizde bugün
Çorba (patates ve kuskonmaz suyundan)
Firinda tavuk but
Kuşkonmaz
Patates haşlama
Salata
Dünden kalma sütlaç
Benim annemin de her gece bulgur pilavı ve hoşafı vardır,babam için. Bizlere de kahvaltı hazırlardı, Allah razı olsun.sütlaç a bayılırım kulakları çınlasın anacim her Ramazan yapardı hoşaf ve sütlaç çocukluğumun ramazan sofrasında eksik olmazdı hey gidi günler
ben sütlacı çok nadir yapıyorum benden başkası yemiyor ne eşim ne çocuklar
Evet ramazanda çok güzel oluyor.sütlaç a bayılırım kulakları çınlasın anacim her Ramazan yapardı hoşaf ve sütlaç çocukluğumun ramazan sofrasında eksik olmazdı hey gidi günler
ben sütlacı çok nadir yapıyorum benden başkası yemiyor ne eşim ne çocuklar
Çok teşekkür ederimTabii
1 kg tavuk göğüs
Sosu için
1 su bardağından biraz eksik un
1 yumurta
2 diş sarımsak
1 su bardağından biraz eksik süt
Köri,kırmızı biber,kimyon,tuz.
Sos malzemelerini karıştırarak koyu kıvamlı bir sos elde ediyoruz.
Tavuğu sosun içine koyup en az 3 saat bekletiyoruz. (Yumuşacık olması için beklemesi önemli)
Kızartmak için soslu tavuğumuzu galeta unu ile güzelce kaplıyoruz.
Kızartıp,ketçap,mayonez ve sevdiğimiz soslarla servis ediyoruz.
Afiyetler olsun.
Hamsinin vakti geçmedi mi?Maşaallah.
Allah afiyet versin
sokağa çıkma yasağı bitince bende hamsi almak istiyorum
Yaşadığımız yerde bir balıkçı var 12 ay istediğimiz balık bulunuyor.Hamsinin vakti geçmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?