Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Bugün patlıcan musakka yaptım ilk kez çok güzel oldu. Yanına da az birşey pirinç pilavı yaptım. Dünden de sütlü sebze çorbam vardı. Şimdi de çilekli magnolia yaptım, artık onu da yarına yeriz ehehe.

Maşallah
Çok güzel sofralar ben unuttum böyle sofraları bekar evinde
Hem üşengeçlik hem kilo korkusu böyle sofralar kurdurmuyor insana
Size afiyet olsun

Gunaydin hanimlar. Benim mazeretim devam ediyor.

Sahurda esime dunden icli kofte bikac tane, patatesli börek, domates sogus, yoğurt ve cay vardi.

Iftar menumu de erkenden belirledim bugun. Gercekten de en zoru yemegin adini koymak. Sunu yapicam diye belirleyebildikten sonra yapması zor gelmiyor insana.

Bu akşamki menumuz

Suzme mercimek çorbası
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Yoğurt
Prenses tatlisi

Aynen yemeğin adını koyduktan sonrası kolay gerçekten.

Maşallah
Çok güzel sofralar ben unuttum böyle sofraları bekar evinde
Hem üşengeçlik hem kilo korkusu böyle sofralar kurdurmuyor insana
Size afiyet olsun

Ahh kalabalığı nasıl özledim, iki kişiyiz bizde
Eşim sevmese bu kadar detaya girmem
Tüm bu yemekleri minicik tencerelerde yarım ölçülerle yapıyorum. Gerçi bekarkende yapardım, yalnız yaşıyordum o zaman ama sofra ve mutfak düzenim hep vardı. Sağlığınız için en azından bir çorba bir de ana yemek mutlaka yapın

Ay bayılırım ben. Bunun yoğurtlusu da efsane oluyor

Astoriaa afiyet olsn ellerine saglik
her et sote yaptigimda aklma geliyorsun neredeyse ben et sotem tam istedgm gbi olmuyor demistim kaynar su koy demistin pisirirken ben musluktan sicak taraftan koyuyordm ama kaynar olmuyordu . Puf noktalarndan biriymis sayende dha guzel oluyor artik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…