Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her gün menüne bakıp benzer şeyler yapıyorum eşime beni büyük dertten kurtardınSelaam bugunki iftar menum
Tarhana çorbası
Sebzeli bulgur pilavı
Tavuk kizartma veya fırında daha karar verilmedi ortaya cacık dünden hunkar begendinin patlican begendisi kaldi onu koyucam
Yaaa arkadasim sen bana mesaj at ben sana soylerim ne yapcagimiHer gün menüne bakıp benzer şeyler yapıyorum eşime beni büyük dertten kurtardın
Astoriaa afiyet olsn ellerine saglik
her et sote yaptigimda aklma geliyorsun neredeyse ben et sotem tam istedgm gbi olmuyor demistim kaynar su koy demistin pisirirken ben musluktan sicak taraftan koyuyordm ama kaynar olmuyordu . Puf noktalarndan biriymis sayende dha guzel oluyor artik .
Çok teşekkür ederim, çok düşüncelisiniz.Arpa şehriyeli salata var o da çok güzel oluyor.
Arpa şehriye yi sıvıyağ ya da zeytinyağında kavurup üzerine suyunu, tuzunu ilave ediyorsunuz.
Suyunu çekince kapatıp soguyana kadar arada karistirin topaklanmasin diye.
Sonra içine yeşil soğan, dere otu, havuç, kırmızı köz biber, kornişon turşu, haşlanmış tavuk bile olur evde ne varsa neyi seviyorsanız katın.
Üzerine biraz daha zeytinyağı ve limon isterseniz baharat.
Ohh mis çok severim bunu da.
Tabi sizin damak tadına uyarsa.
O zaman tariiifYoğurtlu çorba
Kıvırma böreği
Muhtemelen kızçe için kahvaltılık olacak.
Dün KFC tadında çıtır tavuk denemiştim. Muhteşemdi.Onu şiddetle hepinize tavsiye ederim.Yiyin,yedirin.
Maşaallah.Hayırlı ramazanlar, Allah kabul etsin, evlerimize bereket, bizlere sağlık versin inşallah.
İftar =Hamsi kızartma, mercimek çorbası, salata, helva.
Sahur =melemen, kahvaltılık.
TabiiO zaman tariiif
Bizde de plan bu.Bulgur pilavı
Salcasız Patatesli sebzelı köfteSalata
Sahuru da ruh öküzüm düşünsün. Biz böyle anlaştık. Iftarda ben ıstedıgımı yapıyorum, sahurda da o yapıyor. Begenmesek bile yiyiyoruz
Kimseye sormuyorum yani aksam ne yapayım dıye. Ruh halime göre takılıyorum
Şoyle bişi var tabii, ben en begenılmeyecek sebzeyı bile guzel yapıyorum
O konuda sanslı
Gecmıs olsun. Baskasının hazırladıgı seyı yemek sahane bişi gercektenBizde de plan bu.
Iftar bende. Sahur eşimde.
Bizim evde sevilmeyen şey yok. Eşim çok iştahlı zaten. Her şeyi cok seviyor.
Ben de hazır bulunca ne olduğuna bakmam yerim.
Öyle öyle yuvarlaniyoruz. Zaten pek iyi değildim bir kaç gündür. Anca toparlanıyorum
Teşekkür ederim.Maşaallah.
Allah afiyet versin
sokağa çıkma yasağı bitince bende hamsi almak istiyorum
Hayranım yemek yapan,hatta yaparken yardım eden erkeklere. Benim eşim yiyeceği meyveyi soymak harici hiçbir şeye elini bile sürmez.Bizde de plan bu.
Iftar bende. Sahur eşimde.
Bizim evde sevilmeyen şey yok. Eşim çok iştahlı zaten. Her şeyi cok seviyor.
Ben de hazır bulunca ne olduğuna bakmam yerim.
Öyle öyle yuvarlaniyoruz. Zaten pek iyi değildim bir kaç gündür. Anca toparlanıyorum