Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Aminn ınsallah benimki 20 aylik .Evimizin karşısı park .Her gun heyecanla anne paak diye koşuyor. Bir sey de anlatamiyorum .Salıncak kaydirak kurduk balkona atı filan var .Ama akran istiyor iste. Komsularin çocuklarının sesini duyunca abi gel diye bağırıyor

Insallah uzun yaz geceleri sevdiklerinizle zaman geçirirsiniz doya doya.
Seninki kucukmus canim anlamaz tabi ya cok zor annelik icin nasil sizliyor dimi
Bizimde ufacik bina girisi var komsular hep cocklarini indiriyor toplasip 2 3 ailenin cocugu iniyor kosup egleniyolar biz giristeyiz hep duyuyor seslerini kizim onlar koronavirus olcak yazik diyor bazen bazrnde arkadaslarmda koronavirus yok anne bana guven bende cikayim diyor 😪😪 ben kmse yokken yakalayabilirsem pek firsat vermiyorlar sagolsnlar tek cikiyoruz kizimla ama dedgn gbi akran istiyorlar

Seninki kucukmus canim anlamaz tabi ya cok zor annelik icin nasil sizliyor dimi
Bizimde ufacik bina girisi var komsular hep cocklarini indiriyor toplasip 2 3 ailenin cocugu iniyor kosup egleniyolar biz giristeyiz hep duyuyor seslerini kizim onlar koronavirus olcak yazik diyor bazen bazrnde arkadaslarmda koronavirus yok anne bana guven bende cikayim diyor 😪😪 ben kmse yokken yakalayabilirsem pek firsat vermiyorlar sagolsnlar tek cikiyoruz kizimla ama dedgn gbi akran istiyorlar
Insallah en kisa zamanda atlatırız bu dertleri .Biz de corona gundeme geldigi ilk andan itibaren 15 gun kadar annemlerde kaldık. Orda bag bahçe oynuyordu. Ama nereye kadar eve döndük sonra şehirlere giris çıkışlar kapatıldı. Hayırlısı...

Dun benim başıma ne geldi bilmiyosunuz🙈

Güya bana sorsanız dun taze fasulye yaptim. Ama pişmemiş🤯 kıtır kıtır kırılıyor ağızda 😂

Zorla yuttum.

Az pişmiş sebze severim ama az pişmiş olacak
Hiç pişmemiş olmayacak.

Neden öyle oldu anlamadım😂

Dün öyle idare ettik. Bugün pişirip yeriz artık 😂

Hayırlısı olsun canım😘
Ben 17 yıldır gurbetteydim.6 ay önce taşındım:)O sebeple daha çok üzülüyorum.Önce uzaktaydık görüşemiyorduk:)
Şimdi yakınız yine görüşemiyoruz:)
Her şeyde bir hayır vardır.
ah maşallah benim henüz 8inci senem uzakta
Evet öyle elbet Rabbim sağlık versin de inşallah : ) 🌸

Güya bana sorsanız dun taze fasulye yaptim. Ama pişmemiş🤯 kıtır kıtır kırılıyor ağızda 😂

Zorla yuttum.

Hiç pişmemiş olmayacak.

Ocağı açmış miydiniz :olamaz:
Şaka bir yana üzüldüm. Insan saatlerce oftsr hayali kuruyor. Sizinki hayal kırıklığı olmus.

Zorla yuttum.

Hiç pişmemiş olmayacak.

Olur öyle kazalar:)

Zorla yuttum.

Hiç pişmemiş olmayacak.

İndirmeden bir bıçak batırıp kontrol ederim ben Ramazanda.
Şemsa Denizel'in tarifiyle pişirin taze fasulyeyi de görün lezzeti...

İndirmeden bir bıçak batırıp kontrol ederim ben Ramazanda.
Şemsa Denizel'in tarifiyle pişirin taze fasulyeyi de görün lezzeti...
Iftar vakti aldım ocaktan. Yani vakit yoktu. Pişmemiş olsa da yiyecektik . Yedik ama zorla 😂

Dediginiz tarifi deneyeceğim. Becerebilir miyim bilmiyorum ama pişmemiş fasulyeden iyidir illaki 😂

Ocağı açmış miydiniz :olamaz:
Şaka bir yana üzüldüm. Insan saatlerce oftsr hayali kuruyor. Sizinki hayal kırıklığı olmus.
Soğanlar kavrulmuştu. Bi de suyu fikirdiyordu. Demek ki acıktı. Ama az acıktı. Dun temizlik yaptık. Esim temizlik yaparken kendimi kötü hissettim. Yardim ettim. Öyle olunca yemek gec kaldi. Bugün pişirecegim ama kendime söz 😊

Hayırlısı olsun canım😘
Ben 17 yıldır gurbetteydim.6 ay önce taşındım:)O sebeple daha çok üzülüyorum.Önce uzaktaydık görüşemiyorduk:)
Şimdi yakınız yine görüşemiyoruz:)
Her şeyde bir hayır vardır.
Aynı olmuşuz.bende 9yıl dIR gurbetteydim.2 buçuk ay önce memleketimiz e 1saat yakın taşındık.tam rahatça gider geliriz derken virüs çıktı. Dedim demekki kaderden kaćılmiyo😅

Hepimize mutlu pazarlar olsun inşallah. :KK3:
Oruçlarımız ve karantinamız iyi geçiyordur inşallah.
Şükür biz iyiyiz, kocam da oruca devam, ben gene havalardayım!:spor:

Biz de acıkmama var, evde elimizden geldiğince hareketli olsak da dışarı çıkmış gibi olmuyor tabii acıkmıyoruz.:p
Sahurumuzda
1 yumurta
Kaşarlı tost
Zeytin
Domates, salatalık
3 badem
3 ceviz
3 hurma
Kocama çay, bana limonata
Bol su :temizlik:
Yumurta sayımız bire düştü :-) farkındaysanız. Bugün de acıkmadık, sahura bakalım ne olacak?

İftar hazırlığımız devam ediyor tabii...
Birtanem kocam ayıptır söylemesi lahmacun hazırlıyor, harika görünüyor, inşallah tadı da güzeldir.:KK75:
Mercimek çorbamız inşallah bugün bitecek.
Salata da yaparsa kocam muhteşem bir menü olur.
Tatlı olarak da tahin helvası vardı, onu yeriz, nasipse.

Hepimizin ellerine sağlık. :KK36:
Allah'ım hepimizin oruçlarını, dualarını kabul etsin inşallah.:KK60:
Allah'ım olmayanlara da versin inşallah.:KK74:

X