- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Menümü oluşturdum.Akşama doğru yapmaya başlarım.Zamanımız çok:)
*Yoğurtlu dövme çorbası
*Lahmacun (oğlum kaç gündür istiyor bir şeyler deneyeceğim bakalım:)Normalde iç harcını hazırlarız ekmek fırınlarında yapılır.Malum şimdi fırından pek ekmek almıyoruz.Sokağa çıkma yasağı var.Hoş olsada eşim görevde ben 40 gündür çıkmıyorum.İş başa düştü:) )
Dünden patlıcan tava var herkes iki kaşık alsa biter:)
Dünden bisküvili pasta var.Kızım yapmıştı.
Hepimize hayırlı, bereketli iftarlar olsun inşaallah❤
Burada devammış canım ama biz bayağıdır fırına uğramıyoruz:)Eşim bir süre kesinlikle götürmez.Çocuğun aklı kalacak en iyisi ben yapayım:)Nevosum bu yil firinlara ic verilip lahmacun pide va yaptirilmasi yasakmis diye duydum ama dogrumu bilmiyorum. Insallah degildir hayallerim suya düşecek
Tabii ki:Merhaba menü cok guzel gorunuyor:) Arnavut corbasini nasil yapiyosunuz tarif verebilir misiniz:)
Hmm güzelmiş elinize sağlık yarın yapıyım bende canım istedi :) bizde onun benzerini tavuk çorbası şeklinde yapıyoruz oda güzel oluyor oğlanı uyutup bende biraz uzanicamTabii ki:
Ben arnavut çorbası için tavuğu haşlıyorum.
Biraz un kavuruyorum.Bir kaşık süzme yoğurdu,tavuğun suyu ile çırpıp kavurduğum una ekliyorum. Bir diş de sarımsak koyuyorum.
Kaynatıyorum. En son küçültülmüş tavuk etimi ekliyorum.
Arzu ederseniz tereyağlı sos yapabilirsiniz üzeri için.
Çok teşekkür ederim :) Hayirli ramazanlar:)Tabii ki:
Ben arnavut çorbası için tavuğu haşlıyorum.
Biraz un kavuruyorum.Bir kaşık süzme yoğurdu,tavuğun suyu ile çırpıp kavurduğum una ekliyorum. Bir diş de sarımsak koyuyorum.
Kaynatıyorum. En son küçültülmüş tavuk etimi ekliyorum.
Arzu ederseniz tereyağlı sos yapabilirsiniz üzeri için.
Burada devammış canım ama biz bayağıdır fırına uğramıyoruz:)Eşim bir süre kesinlikle götürmez.Çocuğun aklı kalacak en iyisi ben yapayım:)
Saol canımEllerine dağlık canım Allah kabul etsin
Benimde biraz patlıcan var eklemeler yapacağım:)
Henüz netleşmedi:)
Bence yapılıyordur:)Burda devamsa ben götürücem valla acaip canim cekiyor
Oğlum da iyi çok şükür. Keşif peşinde :)Canım kardeşim çok çok teşekkür ederim. Hepimize Ramazan hayır ve uğur getirsin inşallah. Senin oğluş nasıl, iyidir inşallah.
Aynen sahur ve iftarda beni yalnız bırakmıyordu ama gönlüm onun da orucun tadına bakmasıydı yalan değil.
Yarın ne yapalım dedim, bilmem diye geçiştirdi,sustum ben de.
Şimdi gelmiş, sahura ne yiyelim diyor.
Şükürler olsun büyük Rabb'ime!!!
Hayırlı iftarlar olsun canım inşaallahDün sahur yapmicam dedim ama eşim kalkıp tost yaptı.
Ben de bugün ;
Mercimek çorbası
Taze fasulye yemeği
Pirinç pilavı
Salata yoğurt planlıyorum.
Canım da mercimek köftesi çekiyor. Ona henüz karar veremedim.
Şimdiden kolay gelsin hanımlar ❤
Bdv den gelip burda normal şeyler okumak o kadar güzel oluyor ki. Anlatamam.
TeşekkürlerNevreste abla. Bu arada profilindeki hint aktristi çok seviyorum. Filmlerini izliyorum
Sen de seviyosun sanırım
EditSahurda patatesli peynirli bazlama yedik
Iftar Menüm
Mercimek Çorbası (pişirdim öğlen oğlum içti)
Fırında Levrek +Patates
Yeşil Salata
Trilece (Kaldıysa dün pide bile bulamadik )
Ay insallah kuzum yaBence yapılıyordur:)