Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Nevosum bu yil firinlara ic verilip lahmacun pide va yaptirilmasi yasakmis diye duydum ama dogrumu bilmiyorum. Insallah degildir hayallerim suya düşecek

Nevosum bu yil firinlara ic verilip lahmacun pide va yaptirilmasi yasakmis diye duydum ama dogrumu bilmiyorum. Insallah degildir hayallerim suya düşecek
Burada devammış canım ama biz bayağıdır fırına uğramıyoruz:)Eşim bir süre kesinlikle götürmez.Çocuğun aklı kalacak en iyisi ben yapayım:)

Merhaba menü cok guzel gorunuyor:) Arnavut corbasini nasil yapiyosunuz tarif verebilir misiniz:)
Tabii ki:
Ben arnavut çorbası için tavuğu haşlıyorum.
Biraz un kavuruyorum.Bir kaşık süzme yoğurdu,tavuğun suyu ile çırpıp kavurduğum una ekliyorum. Bir diş de sarımsak koyuyorum.
Kaynatıyorum. En son küçültülmüş tavuk etimi ekliyorum.
Arzu ederseniz tereyağlı sos yapabilirsiniz üzeri için.

Hmm güzelmiş elinize sağlık yarın yapıyım bende canım istedi :) bizde onun benzerini tavuk çorbası şeklinde yapıyoruz oda güzel oluyor oğlanı uyutup bende biraz uzanicam

Çok teşekkür ederim :) Hayirli ramazanlar:)

Oğlum da iyi çok şükür. Keşif peşinde :)

Dün sahur yapmicam dedim ama eşim kalkıp tost yaptı.

Ben de bugün ;

Mercimek çorbası
Taze fasulye yemeği
Pirinç pilavı
Salata yoğurt planlıyorum.

Canım da mercimek köftesi çekiyor. Ona henüz karar veremedim.

Şimdiden kolay gelsin hanımlar ❤

Bdv den gelip burda normal şeyler okumak o kadar güzel oluyor ki. Anlatamam.

Teşekkürler Nevreste abla. Bu arada profilindeki hint aktristi çok seviyorum. Filmlerini izliyorum
Sen de seviyosun sanırım

Hayırlı iftarlar olsun canım inşaallah
Evet canım beğeniyorum:)Yıllardır aynı avatarı kullanıyorum bana yapıştı değiştirmiyorum

Sahurda patatesli peynirli bazlama yedik
Iftar Menüm
Mercimek Çorbası (pişirdim öğlen oğlum içti)
Fırında Levrek +Patates
Yeşil Salata
Trilece (Kaldıysa dün pide bile bulamadik )
Edit
Salatam patlıcan salatası olarak değişti
Trilece de yokmus tulumba.
Neyse ana yemek duruyor şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…