Hoşgeldin abla .Eşin için çok sevindim .Sen vesile olmuşsun ne güzel. Gecen yıllardan hatırlıyorum. Tutmadığı halde sahurda sana eşlik ediyordu .Maşallah Allah daim etsin.
Seni gördüğüme cok sevindim .Hayırlı ramazanlar

Allah kabul etsin Benim oğlumda 9 yaşında bugün oruç dediğiniz gibi menüyü onun isteklerine göre yaptım:)
Allah hayırlı evlatlar versin hepimize, çok mutluyum, günlerdir korona yüzünden evdeyiz, eve bir güzellik değişiklik geldi :)
Enerjinizi seviyorum, hoşgeldiniz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İki kızımda küçük diye cesaret edemedim ama yarın için düşünüyorum denesem mi diye
Çok güzel tabiki bir deneyin eminim sonrada kaza oruclarinizi tutacağınıza ama hem ramazanın tadi bir ayrı hemde sevabı çok büyük kaçırmayın hurma ceviz yumurta tarcinli süt tam buğday ekmeği yiyip bol su için insalh çok güzel tutarsınız dua edeceğim size

Öneriler içinde teşekkür ederim dua içinde sağolun

Biz de kahvaltı şeklinde yaparız sahuru genelde(patates kızartması, haşlanmış yumurta, domates, biber, kahvaltılıklar) Akşam için de dünden etli kurufasulye ile bulgur pilavı vardı onu ısıtıp ortaya salata yaptım. Bir de hazır şekerpare almıştık üzerine şerbet yapılıp dökülen(ama hiç güzel olmuyormuş)
1.günü bitirdik bakalım

Hoşgeldin güzel insannnn
Çok sevindim sağlıklı ve mutlu olmana
Çok güzel bir Ramazan geçirelim inş

Mercimek ekmeği ne ola kiii
Ramazanın ilk tarifini alalım mı sizden

Gozleri arayanlardan biri de bendim cok mutlu oldummm esinle birlikte sahur ve iftar heyecani yasayacaginiza Allah im daim etsin insallahhh

Canım kardeşim çok çok teşekkür ederim. Hepimize Ramazan hayır ve uğur getirsin inşallah. Senin oğluş nasıl, iyidir inşallah.
Aynen sahur ve iftarda beni yalnız bırakmıyordu ama gönlüm onun da orucun tadına bakmasıydı yalan değil.
Yarın ne yapalım dedim, bilmem diye geçiştirdi,sustum ben de.
Şimdi gelmiş, sahura ne yiyelim diyor.
Şükürler olsun büyük Rabb'ime!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…