Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Allah hayırlı evlatlar versin hepimize, çok mutluyum, günlerdir korona yüzünden evdeyiz, eve bir güzellik değişiklik geldi :)

Enerjinizi seviyorum, hoşgeldiniz :)
Çok çok teşekkür ederim.
Hoşbuldum.
Hep beraber sağlıklı ve huzurlu Ramazan geçirelim inşallah.:KK36:

Hoşgeldin güzel insannnn🌸
Çok sevindim sağlıklı ve mutlu olmana
Çok güzel bir Ramazan geçirelim inş🤲🏻
Canım arkadaşım hoşbuldum, seni gördüm daha iyi oldum. :KK74:
Miden için geçmişler olsun.
Allah'ım acil şifalar versin inşallah.:KK60:
Amin ATTRAENTE ATTRAENTE canım Ramazan hepimize mutluluk getirir inşallah.:KK36:

Gozleri arayanlardan biri de bendim cok mutlu oldummm esinle birlikte sahur ve iftar heyecani yasayacaginiza Allah im daim etsin insallahhh
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım.:KK36:
Hepimize sevdiklerimizle beraber mutluluk dolu anılar nasip olur inşallah. :KK60:

Allah hayırlı evlatlar versin hepimize, çok mutluyum, günlerdir korona yüzünden evdeyiz, eve bir güzellik değişiklik geldi :)

Enerjinizi seviyorum, hoşgeldiniz :)
Arkadaşlar bu nedir. Ben böyle bir şey yazmadım. Benim çocuğum yok. O yazi Nevreste Nevreste ye ait. Yarın burdaki arkadaslar yalancilimla suçlarlar beni. Lütfen onu düzeltelim. Bu nasıl oldu. Mune Mune

Öyle böyle derken sahur saati yaklaştı
Akıtmayı yaptım
Kahvaltılıklar da hazır
Eşim arada bir öğün daha yedi🙈
Salgından ötürü hep evdeyiz ve hep mutfaktayız, ekmek yap, yemek yap, atıştırmalık yap, genç kız gibi çay servisi yap, mutfağı temizle kısır döngüsü içinde ayaklarım şişmiş, yatsının yarısını ayakta yarısını oturarak kıldım, her yerim ağrıyor. Ben kaçar kısçeler sabah namaza da kalkacağım inş, herkese hayırlı sahurlar, iyi uykular diliyorum, iyi ki varsınız ❤️

Öyle böyle derken sahur saati yaklaştı
Akıtmayı yaptım
Kahvaltılıklar da hazır
Eşim arada bir öğün daha yedi🙈
Salgından ötürü hep evdeyiz ve hep mutfaktayız, ekmek yap, yemek yap, atıştırmalık yap, genç kız gibi çay servisi yap, mutfağı temizle kısır döngüsü içinde ayaklarım şişmiş, yatsının yarısını ayakta yarısını oturarak kıldım, her yerim ağrıyor. Ben kaçar kısçeler sabah namaza da kalkacağım inş, herkese hayırlı sahurlar, iyi uykular diliyorum, iyi ki varsınız ❤
Hayırlı sahurlar,hayırlı geceler :KK68:

Arkadaşlar bu nedir. Ben böyle bir şey yazmadım. Benim çocuğum yok. O yazi Nevreste Nevreste ye ait. Yarın burdaki arkadaslar yalancilimla suçlarlar beni. Lütfen onu düzeltelim. Bu nasıl oldu. Mune Mune
Yalancı, ilk taşı ben atayım :KK53: :KK53:

Banada oluyordu canım arada bu alıntı olayı, sistemde güncelleme yapılıyordur belki :KK66:

Alıntı yanlış olmuş canım:KK66:
Aynı durum benim de başıma geldi, alıntılanan bendim ama mesaj benim değildi :confused:
Senelerdir buralarda takılıyorum ilk dega görüyorum böyle bi şeye.

Sorun değil aslında benim için nevreste abla. Ama bizim burdaki kizlar dedektif gibi. Beni yalan söylemekle itham ederler diye endişe ettim.

Çünkü hiç görmediğim için şaşırdım.
Ama madem ki zaman zaman olabiliyor mesele değil...

😊😊😊

Sistemle ilgili bir hata değil, alıntı yapılırken sizi de alıntılamış sonra yanlış alıntı olduğunu fark edip silmiş ama eksik silmiş, düzelttimHoppa

Herkese şimdiden hayırlı sahurlar :kk77:
Yatmadan ekmek arası peynir vs hazırlayacağım . Sahurda yanına meyve suyu ile yeterli gelir inşaallah.

Yarin iftar için aklımdaki menü;
*Patatesli mantar sote
*Domatesli bulgur pilavı
*Cacık

Senelerdir buralarda takılıyorum ilk dega görüyorum böyle bi şeye.

Sorun değil aslında benim için nevreste abla. Ama bizim burdaki kizlar dedektif gibi. Beni yalan söylemekle itham ederler diye endişe ettim.

Çünkü hiç görmediğim için şaşırdım.
Ama madem ki zaman zaman olabiliyor mesele değil...

😊😊😊
Evet canım arada oluyor:)
Alışık olduğum için yadırgamadım🙈
Ben şahidim sorun olursa beni çağırırsın😍🤩

Sahura menemen yapacağım.
Kahvaltılıklar ve bazlama var.
Çay ve bol bol su :kk77:
Hayırlı Sahurlar:KK68:
Sahurunuz bereketli olsun💕💕💕💕💕 mütevazi sahur tabağım ıhlamurum ve ben😋😋 IMG_20200425_011957.jpg

X