Çok çok teşekkür ederim.Allah hayırlı evlatlar versin hepimize, çok mutluyum, günlerdir korona yüzünden evdeyiz, eve bir güzellik değişiklik geldi :)
Enerjinizi seviyorum, hoşgeldiniz :)
Canım arkadaşım hoşbuldum, seni gördüm daha iyi oldum.Hoşgeldin güzel insannnn
Çok sevindim sağlıklı ve mutlu olmana
Çok güzel bir Ramazan geçirelim inş
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım.Gozleri arayanlardan biri de bendim cok mutlu oldummm esinle birlikte sahur ve iftar heyecani yasayacaginiza Allah im daim etsin insallahhh
Arkadaşlar bu nedir. Ben böyle bir şey yazmadım. Benim çocuğum yok. O yaziAllah hayırlı evlatlar versin hepimize, çok mutluyum, günlerdir korona yüzünden evdeyiz, eve bir güzellik değişiklik geldi :)
Enerjinizi seviyorum, hoşgeldiniz :)
Hayırlı sahurlar,hayırlı gecelerÖyle böyle derken sahur saati yaklaştı
Akıtmayı yaptım
Kahvaltılıklar da hazır
Eşim arada bir öğün daha yedi
Salgından ötürü hep evdeyiz ve hep mutfaktayız, ekmek yap, yemek yap, atıştırmalık yap, genç kız gibi çay servisi yap, mutfağı temizle kısır döngüsü içinde ayaklarım şişmiş, yatsının yarısını ayakta yarısını oturarak kıldım, her yerim ağrıyor. Ben kaçar kısçeler sabah namaza da kalkacağım inş, herkese hayırlı sahurlar, iyi uykular diliyorum, iyi ki varsınız ❤
Yalancı, ilk taşı ben atayım
Sistem hatası olabiliyor arada:)Aynı durum benim de başıma geldi, alıntılanan bendim ama mesaj benim değildi
Alıntı yanlış olmuş canım
Senelerdir buralarda takılıyorum ilk dega görüyorum böyle bi şeye.Aynı durum benim de başıma geldi, alıntılanan bendim ama mesaj benim değildi
Sistemle ilgili bir hata değil, alıntı yapılırken sizi de alıntılamış sonra yanlış alıntı olduğunu fark edip silmiş ama eksik silmiş, düzelttim
Evet canım arada oluyor:)Senelerdir buralarda takılıyorum ilk dega görüyorum böyle bi şeye.
Sorun değil aslında benim için nevreste abla. Ama bizim burdaki kizlar dedektif gibi. Beni yalan söylemekle itham ederler diye endişe ettim.
Çünkü hiç görmediğim için şaşırdım.
Ama madem ki zaman zaman olabiliyor mesele değil...
Afiyet şifa olsun canım hayırlı sahurlar
Aminnn cümlemize inşallahAfiyet şifa olsun canım hayırlı sahurlar